Kok
PLUS Retail
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als kok met passie werk jij het liefst met mooie en verse ingrediënten en ben je in staat om hier smaakvolle maaltijden van te bereiden dan komen we erg graag met je in contact.

Bij binnenkomt worden onze klanten geconfronteerd met een zeer ambachtelijke makerij afdeling. We maken hier de lekkerste gerechten vol in het zicht van de klant.

Ale zintuigen worden geprikkeld. De consument kan ervoor kiezen om de maaltijd mee naar huis te nemen, maar we bieden ze ook de mogelijkheid om deze bij ons in de sitt-in te nuttigen.

Ook maken we ter plekke heerlijke tosti’s met dikke boterhammen en zeer ruim beleg. Ook de vers belegde broodjes maken we klaar terwijl de klant wacht.

Buiten het feit dat we je heel veel vrijheid en een professionele omgeving aan kunnen bieden is het ook zo dat je hier je creativiteit volledig kwijt kunt.

In een zeer uitdagende werkomgeving ga je aan de slag om onze klant te verwennen met lekker eten. Bij dit alles staat de beleving van de klant centraal.

Wie ben je?

 • Je bent flexibel ingesteld
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
 • Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid
 • Je hebt een passie voor lekker eten
 • Wat bieden we je?

  Werken bij PLUS is werken met plezier, met leuk en afwisselend werk en mogelijkheden om door te groeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen.

  De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Je werktijden als kok bij PLUS Verhoeven vinden voornamelijk overdag plaats.

  Ondernemerschap staat voorop. Denk mee. Onderneem mee. Gelet op het feit dat het hier een specialistische functie betreft verzoeken we je alleen te reageren als je voldoet aan de gevraagde competenties en je aantoonbare ervaring hebt in een soortgelijke functie.

  Kom je werken in een klantvriendelijk, enthousiast en ondernemend team?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier