Werkvoorbereider Sanitair
Jobz-on BV
Sneek, NL
2 dagen geleden

Voor een vooruitstrevend bedrijf in de keuken en badkamer branche zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Onze opdrachtgever levert de mooiste keukens en badkamers in het hogere segment en heeft kwaliteit dan ook hoog in haar vaandel staan.

Elke dag streven zij met zijn alle naar tevreden en blije klanten. Er wordt gewerkt in een fijne en gezellige werksfeer, waarbij de opdrachtgever het erg belangrijk vindt dat iedereen zich direct thuis voelt.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider sanitair contoleer jij of de verkochte goederen passen in de ruimte van de woning van de klant, zodat de producten besteld kunnen worden met de juiste maten, hoeveelheden en specificaties.

Hierbij zijn jouw voornaamste werkzaamheden het verzamelen van tekeningen, documentatie en offerte controle op compleetheid en incorrectheden.

Daarnaast maak je inmeet afspraken bij de klant. De maatvoeringen en materialen controleer en stem je ter plekke af met de klant.

Tijdens de afspraak bij de klant spreek je direct het project door en behandel je de vragen van de klant.

Na al het controle en meetwerk maak je op basis van de calculatie een conceptplanning en de daarbij behorende posten. Ook pas jij de commerciële tekening aan naar technische tekeningen (met behulp van het programma Compusoft).

Jij bent zowel verantwoordelijk voor de juiste en passende materialen als de uitvoer van de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een technisch onderlegde werkvoorbereider die ervaring en kennis heeft van technische tekeningen. Daarnaast :

 • Ben je communicatief vaardig;
 • Heb je goede computervaardigheden met name Excel;
 • Ben je in het bezit van rijbewijs B;
 • Kan je goed zelfstandig werken;
 • Ga je ordelijk en efficiënt te werk;
 • Ervaring als inmeter of werkvoorbereider in een technische werkomgeving is een pluspunt.
 • Aanbod :

  Een leuke, afwisselende functie bij een vooruitstrevende organisatie.

  Wil je solliciteren op deze vacature? Reageer dan via ons sollicitatieformulier of neem contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier