(Persoonlijk) Begeleider Korsakov Hazelhof
Sevagram
Maastricht, PB, NL
5 dagen geleden

Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken : Jij maakt er jouw missie van

Onze kleinschalige locatie de Hazelhof zoekt een nieuwe collega :

Persoonlijk) Begeleider (+ / -20 uur per week, uren zijn bespreekbaar)

Je inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Jij kunt dit als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren.

Dit doe je voor + / - 10 bewoners met cognitieve stoornissen en gedragsproblemen, met als specialisatie het korsakovsyndroom.

Als begeleider vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is.

Het is voor jou een uitdaging om deze doelgroep intensief te begeleiden, met je handen op de rug . Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken.

Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen te vinden voor de (vaak) multi-complexe problematiek van de bewoners.

Wat denk je? Ga jij de uitdaging aan?

Zo zorgen wij voor jou :

 • Wij bieden jou een structurele baan voor + / - 20 uur per week. De uren zijn bespreekbaar;
 • Salaris conform cao VVT, FWG 30-45 afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een plek binnen een klein team mét ervaren collega’s die veel expertise op het gebied van cognitieve stoornissen en gedragsproblemen in huis hebben;
 • Zeggenschap over je eigen werktijden, een vaste vrije dag per week én twee maanden vooruit inzicht in je werkrooster;
 • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat.
 • Samen bekijken we welke kennis en ervaring jij meebrengt en waar jouw talenten liggen en hoe we deze verder kunnen ontwikkelen;
 • Wij hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
 • Zo maak jij het verschil!

 • Jij beschikt over een mbo-diploma niveau 3 of 4 SPW, agogisch- of maatschappelijke zorg (of vergelijkbaar);
 • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
 • Jij hebt de modules ADL en medicatie al behaald of bent bereid om door middel van een persoonlijk ontwikkelplan hierin bijgeschoold te worden;
 • Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan de bekwaamheid om zelfzorg van bewoners te stimuleren;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Korsakov maar in ieder geval met psychiatrie of cliënten met een verslavingsachtergrond.
 • Heb je nog niet zoveel werkervaring maar wel een grote drive om te leren, dan nodigen we jou ook van harte uit om te reageren!

  Wat denk je, ga jij de uitdaging aan?

  Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen De Hazelhof? Dan ontmoeten wij jou graag!

  Wil jij solliciteren als collega in Gulpen? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop.

  Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51.

  Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Bea vertelt je graag meer!

  Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier