Uitvoerder Regio Haaglanden
VolkerWessels
Amersfoort, Netherlands
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze uitdagende en veelzijdige functie bij KWS werk je aan diverse toffe infrastructurele werken in omgeving Haaglanden en het Westland.

Als uitvoerder heb jij zelf de touwtjes in handen en draag je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en kwaliteit van de uitvoering van jouw projecten.

Als uitvoerder geef je dagelijkse leiding over een middelgroot tot groot project en ben je verantwoordelijk voor een rendabele uitvoering van de projecten volgens bestek, budget en tijdschema.

Je werkt nauw samen met de projectleider aan wie je ook (financiële) verantwoording aflegt.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het coördineren van het proces gedurende de uitvoering
 • Het opstellen, communiceren en naleven van de planningen
 • Het afroepen van personeel, materiaal en leveranciers
 • Het bewaken van het kostenbudget
 • Het organiseren en bijwonen van vergaderingen
 • Het contact onderhouden met de opdrachtgever, projectleider en andere belanghebbenden
 • Lekker bezig

  Ja, van een uitvoerder vragen wij veel, maar daar zetten we ook wat tegenover. Uiteraard een goede wagen met werkende schokdempers.

  Een goed salaris en voldoende verlofdagen om te ontspannen van het harde werken. Daarom pak je de auto naar de zon of sneeuw met je internationale tankpas.

  Zodat je daar met een gerust gevoel kunt genieten, neemt je collega je werk over. Met hem / haar werk je trouwens ook nauw samen als je er wel bent, want met z’n tweeën fix je meer dan alleen.

  Je houdt dus wat tijd over voor persoonlijke ontwikkeling.

  Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra.

  Daarnaast blijf je bij KWS fit. We bieden namelijk de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te sporten bij meer dan 1200 sportscholen en sportaccommodaties.

  Klaar voor een mooie loopbaan?

  Klik op de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

  Meer informatie? Bel, mail of stuur een WhatsApp naar corporate recruiter Nathalie Buijse , via 06- 257 610 31 of .

  Een screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

  Ons bedrijf

  KWS Infra Rotterdam is een gevestigde naam in de regio. Een vertrouwd gezicht op de snelwegen, maar onze collega’s werken vooral ook aan talrijke kleinschaligere projecten voor lokale overheden en particulieren in het noorden van Zuid-Holland.

  Met meer dan een eeuw ervaring is KWS Infra Rotterdam een vertrouwde en deskundige partner. Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden uw infra en kunnen samen met onze zusterbedrijven van VolkerWessels totaaloplossingen bieden voor elke infrastructurele uitdaging.

  Aansprekende referentieprojecten zijn de A4 Delft-Schiedam, Rotterdamsebaan in Den Haag, de aansluiting A44 - Royal FloraHolland, De Noord 2.

  0 in Katwijk en het parkeerterrein van de Technische Unie in Alphen aan den Rijn. KWS Infra Rotterdam heeft een nevenvestiging in Den Haag.

  Uitvoerder Regio Haaglanden

  Naam : Nathalie Buijse

  Functie : Corporate Recruiter

  Telefoonnummer : 06 - 25761031

  Deel deze vacature :

  Solliciteren is makkelijk

  1. vind je droombaan2. solliciteer direct online3. ontmoet onze collega’s4. laat zien wie je bent5. seal the deal6. maak morgen mogelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier