Zorgcoördinator - afdeling PG
St. Anna Zorggroep
Anna Ouderenzorg
6 dagen geleden

Jouw functie

Of het nou gaat om een luisterend oor of hulp bij de verzorging, jij begrijpt wat de bewoner of je team nodig heeft. Het overzicht behouden en rust creëren in het team is iets wat je vanuit nature bezit.

Bewoners en collega’s kunnen bij jou terecht.

Jij bent de duizendpoot die kan coördineren, coachen en zorg verlenen.

En laat dat nu precies hetgeen zijn waar jij het meeste energie van krijgt!

Want het welzijn in de gaten houden en zorgen voor een gezellig thuis, dat is jouw doel en missie.

Wat ga je doen?

Als zorgcoördinator draag je op een natuurlijke, coachende manier kennis en inzichten over aan het team. Je hebt een prominente rol in de dagelijkse gang van zaken.

Zo ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om zorginhoudelijke zaken en multidisciplinaire samenwerking.

Door coaching on the job bewaak én verhoog je de kwaliteit van zorg op de afdeling en werk je aan de ontwikkeling van je collega’ s.

Ook zorg je voor een goede communicatie en informatievoorziening binnen het team. Je werkt nauw samen en ontvangt leiding van de teamleider.

Wat breng je mee?

Jij bent een gediplomeerd verpleegkundige (MBO niveau 4) met passie voor het vak!

Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat. Als persoon ben je zelfstandig en flexibel ingesteld (zowel als het gaat om de invulling van de diensten als de inhoudelijke werkzaamheden).

Je hebt een positieve uitstraling en brengt dit enthousiasme over op jouw cliënten en collega’s. De zorg die jij levert is toegankelijk, afgestemd op de vraag van de cliënt en natuurlijk professioneel, persoonlijk en positief.

Je stuurt op behoud van zelfstandigheid en eigen regie van cliënten over hun kwaliteit van leven

Daarnaast heb je coachende vaardigheden en weet je de kwaliteiten van de individuele medewerker en of team te optimaliseren.

Wanneer dit nodig is ben je bereid om scholingen te volgen.

Wat bieden we je?

Als zorgcoördinator ga jij aan de slag op de PG afdeling Korenbloem / Margriet, locatie Berk.

Het aantal uren is bespreekbaar (28-32 uur). Je werkt bestaat naast het coachen van het team voor gemiddeld 50% uit het meewerken in zorg.

Het team werkt in zowel vroege, late en nachtdiensten. Als coördinator voel je je onderdeel van het team en stel je jezelf ook flexibel op qua werkdagen en tijden.

Je bent dan ook bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken.

Daarnaast ben je bereid om onregelmatige diensten mee te draaien als daar behoefte aan is.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

De functie is ingeschaald in salarisschaal 45. (min. € 2.422, max. € 3.471,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek).

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Je krijgt een jaarcontract wat bij wederzijdse tevredenheid daarna word omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Daarnaast is er aandacht voor valkverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.

We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?

Anna Ouderenzorg, bestaande uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze, is onderdeel van de Anna Zorggroep.Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Anna Ouderenzorg in op de individuele behoefte van iedere bewoner.

Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van bewoners te bewaren en hen zelf de regie te laten behouden.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de oudere mens.We staan klaar voor onze bewoners op de momenten die ertoe doen.

Samen met onze bewoners en op persoonlijke wijze zoeken we naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier