Medior adviseur duurzaamheid in water projecten
Arcadis
Amersfoort, UT, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ons team Duurzame Gebiedsontwikkeling zoekt versterking in de vorm van een adviseur duurzaamheid gezien de toenemende vraag in projecten.

In deze rol adviseer je klanten en collega’s over het verduurzamen van projecten. Je doet dit aan de hand van de zes stappen van onze aanpak duurzaamheid in projecten, gebaseerd op de Aanpak Duurzaam GWW.

Dit betekent dat je gezamenlijk een strategie bepaalt, duurzaamheidssessies organiseert en begeleidt en adviseert over de uitwerking van maatregelen.

De daadwerkelijk technische uitwerking ligt veelal bij gespecialiseerde collega’s. Wie dit is, is afhankelijk van het duurzaamheidsthema, bijvoorbeeld de oplossing van een energievraagstuk, de materialisatie van een kunstwerk of een bijdrage aan de biodiversiteit.

Weten waar je de mensen met deze kennis kunt vinden binnen Arcadis, is hierbij belangrijk.

De rol vraagt enerzijds up-to-date kennis van duurzame oplossingen (en bereidheid om die op peil te houden) en anderzijds kennis van en voeling met typische Arcadis-water-projecten.

Je werkt in de projecten samen met onder meer projectleiders, technisch en omgevingsmanagers van HWBP- en KRW-projecten of kleinere projecten voor waterschappen zoals kade- en oeverversterkingen of andere waterhuishoudkundige ingrepen.

Behalve in projecten wordt er een beroep op je gedaan bij het schrijven van offertes.

Het team waar je onderdeel van wordt opereert gezamenlijk met het team Duurzaamheid van de divisie Infrastuctuur. Dit betekent onder meer dat we gezamelijke teamoverleggen hebben, actief kennis uitwisselen en nauw met elkaar samenwerken in projecten.

Wat vragen wij?

Jij bent al enkele jaren werkzaam binnen de watersector en hebt aantoonbare adviseurskwaliteiten. Je hebt een passie voor duurzaamheid en houdt tegelijk oog voor de praktische belemmeringen die veel klanten en collega’s nog ervaren om duurzaamheid te implementeren in projecten.

Je realiseert je dat het thema duurzaamheid volop in beweging is en beweegt graag mee met veranderingen en de nieuwe kennis en ervaring die daarvoor nodig is.

Je deinst er niet voor terug om aan iets te beginnen wat je nog niet eerder hebt gedaan of iets waarvan het proces of de uitkomst van tevoren nog niet vaststaan.

Verder zoeken wij een collega met :

 • Een relevante afgeronde opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de watersector;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden; overtuigend en inspirerend
 • Kennis van LCA’s en MKI-berekeningen is een pré
 • Verder ben je een echte teamspeler.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jochem Beltman recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 27060553 of via jochem.

  beltman at arcadis.com Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op careers.arcadis.com.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier