Part/Fulltime Cisco Instructeur
Jelling IT Professionals BV
Dordrecht, NL
12 dagen geleden

Als IT Trainer sla je een andere weg in. Een functie waarbij je niet zo maar 'in loondienst' bent, maar meer in een coördinerende, aansturende en docerende rol plaats neemt.

Niet als strenge onderwijzer, maar als inspirerende coach , draag jij jouw passie en affiniteit met Cisco over op jonge mensen, die hun kennis willen verdiepen en expertise daarbij nodig hebben!

Ondanks dat je veelal individueel op pad bent om de trainingen te geven, is de thuishaven in Breda je basis en kom je regelmatig samen met de andere Trainers en overige collega's, om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.

Kernwaarden binnen deze organisatie zijn , maar bovenal;!

Daarbij werk je met de , die jíj als eerst uit mag testen vóórdat je het je pupillen uitlegt en demonstreert.

Over een maand of 2 (medio mei) komen er enkele plaatsen vrij voor deelname aan een trainingsweekend, waarbij een officiële Cisco Trainer uit 'the UK' overkomt en jullie op zal leiden tot volwaardige .

Dit geeft je de tijd om je CCNA / CCNP certificering van tevoren te behalen, mocht je die nog niet niet hebben. Dit is namelijk de basis voor je deelname aan de opleiding.

En daarna ga je aan de slag als instructeur (Trainer)!

Als Trainer, heb je de mogelijkheid om je eigen dagen en tijden in te delen, afhankelijk van het aantal uren dat jij wilt werken.

Die uren worden marktconform betaald, met als extraatje dat je gaandeweg allerlei worden geboden. Je werkt door heel Nederland om trainingen te geven, maar als je de ambitie hebt, kun je ook fulltime èn in internationaal aan de slag! Enorm veel mogelijkheden dus...!

Wat breng je mee?

 • Een producten en deze passie graag willen delen;
 • Een certificaat en eventueel aanvullende Cisco certificeringen;
 • De en het om door te leren en te groeien;
 • Communicatieve vaardigheden (NE / EN);
 • Zin om door het hele land te touren.
 • tg Anonymous / tg

  Part- / Fulltime Cisco Instructeur - Dordrecht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier