Straler & Coater
Werktijd Uitzendburo
Wolvega, NL
2 dagen geleden

Allereerst krijg je van het bedrijf een interne opleiding. Je leert het vak van ervaren Stralers & Coaters en je behaalt de certificaten die je nodig hebt.

Daarna ga je aan de slag en ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties in Nederland, met bereidheid tot verblijf in een hotel gedurende de werkzaamheden.

Je werk bestaat uit het vervaardigen, repareren, modificeren en bouwen van constructie-delen op locatie door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken en werkzaamheden : coaten, veldlassen, verbindingen voor ondergrondse stalen en kunststof leidingsystemen.

Je werkzaamheden in het veld’ zijn : verhelpen van storingen aan (eigen) apparatuur en utiliteitsvoorzieningen zodanig dat werkzaamheden doorgang blijven vinden.

Daarnaast breng je diverse coatinglagen aan pijpleidingen, werk je mee aan voorbereiding en uitvoering van bestaande systemen en bereidt je werkzaamheden voor op basis van verstrekte werk / projectopdrachten en tekeningen / bestekken.

Hoe is het om daar te werken?

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ondergronds coaten van gas / water / warmte leidingen met verschillende systemen en heeft een uitgebreid wagen en machinepark om flexibel in te springen op vragen van de klant.

Conform CAO.

Je opleiding / diploma’s en ervaring?

Diverse veiligheidsopleidingen zijn een pré of je bent bereidt om deze te behalen. Daarnaast ben je bereid om landelijk te werken en beheers je de Nederlandse taal goed.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier