Jeugdzorgwerker (Enver op School) Rotterdam en Krimpen aan den IJssel
Enver
Rotterdam en Krimpen aan den IJssel
4 dagen geleden

Wij zoeken voor ons team, Enver op School een nieuwe collega. Wil jij jongeren ondersteunen tijdens hun schoolloopbaan op het Libanon Lyceum in Rotterdam en het Krimpenerwaard college in Krimpen aan den IJssel?

Generalist

Je bent een generalist met een relevant specialisme, zoals schoolmaatschappelijk werk of gedragstrainer en bent verbonden aan een schoollocatie waar leerlingen een reguliere VO opleiding volgen.

Als jeugdzorgwerker stel je jezelf op als autonome en vakbekwame professional en speel je in op specifieke wensen vanuit een opleiding of schoollocatie.

Contact met jongeren en docenten

Je kan schakelen tussen individuele begeleiding en groepswerk. Daarnaast geef je advies en consultatie aan docenten en werk je samen met externe partners zoals Jongerenwerk en wijkteams.

Je bent meestal aanwezig op de locatie voor de leerlingen, jouw collega’s van het ondersteuningsteam en jouw onderwijscollega’s.

Jouw collega’s bij Enver op school

Ondanks dat we bijna allemaal solistisch of met enkele Enver collega’s op een locatie werken, zijn we toch een hecht team dat elkaar ondersteunt waar dit nodig is.

Samen met jouw collega’s heb je regelmatig casuïstiek- en werkoverleg. Daarnaast volg je ook (gezamenlijk) deskundigheidsbevordering.

Iemand met een stevige persoonlijkheid en die het leuk vindt om zowel zelfstandig als in een team te werken is een echte aanvulling op het team.

Jouw collega’s op de scholen

Je werkt op school samen met het onderwijsgevende personeel zoals ondersteund coördinatoren op de VO scholen. Daarnaast ben je onderdeel van het ondersteuningsteam van de locatie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een hbo diploma (social work, MWD, SPH of pedagogiek)
 • Je bent SKJ geregistreerd
 • Je hebt ervaring als hulpverlener op een Vakschool en ervaring met jongeren in de leeftijd van 12 t / m 19 jaar
 • Je hebt kennis van ontwikkelingspsychologie en psychopathologie
 • Je hebt ervaring in het geven van groepstrainingen
 • Daarnaast sta je stevig in jouw schoenen, ben je communicatief zeer sterk (leerlingen en docenten komen graag naar jou toe) en ben je goed in verslaglegging.

  Ons aanbod

  Omdat jij goed voor onze jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je :

 • Een salaris van minimaal € 2.603,- tot maximaal € 3.888,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 9 conform de CAO-jeugdzorg)
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de zwangerschapsvervanging van januari 2020 tot juni 2020 voor 27 uur per week
 • Los hiervan bieden wij je uiteraard nog veel meer. Bekijk hier al onze .

  Werken bij Enver

  Bij Enver kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor preventieve hulp, basishulp en specialistische hulp. We ondersteunen kinderen, jongeren en gezinnen op verschillende manieren.

  Onze medewerkers werken in een wijkteam, bieden specialistische hulp aan huis, schoolmaatschappelijk werk, ouderschapsbemiddeling na scheiding, opvoedcursussen en trainingen.

  We bieden kinderen en jongeren ook een plek om tijdelijk te wonen als het thuis niet meer gaat, zoals pleegzorg, gezinshuizen, kamertraining, leefgroepen of crisisopvang.

  Enver is actief in de regio’s Rotterdam Rijnmond (Rotterdam en omgeving tot en met Goeree-Overflakkee), Midden-Holland (Gouda en omgeving) en Zuid-Holland zuid (Dordrecht en omgeving).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier