Servicemonteur Woningbouw
Synorga
Barendrecht, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Vooraf weet je niet hoe jouw dag eruit ziet. Wat je wel weet is dat jouw kennis en ervaring op het gebied elektrotechnische woonhuisinstallaties elke dag wordt getoetst! Het verhelpen van elektrotechnische storingen en het uitvoeren van reparatie- en mutatieonderhoud staan op je planning en dit voer je bij de bewoners thuis uit.

Jouw ideale baan? Dan is Synorga op zoek naar jou!

Synorga is elektrotechnisch specialist en één van onze kerntaken is het verrichten van onze service- en onderhoudswerkzaamheden voor woningbouwcorporaties en vastgoedbeheerders.

Kijk voor meer informatie over onze werkzaamheden op https : / / www.synorga.nl / onderhoud-elektrotechniek.

Wat je krijgt

Synorga bestaat 50 jaar en is een stabiel en groeiend bedrijf. Samen met 90 collega’s zetten wij ons elke dag in om de klant optimaal van dienst te zijn.

Naast een uitdagende en zelfstandige functie biedt Synorga een aantrekkelijk salaris conform de Metaal en Techniek CAO. Daarnaast zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, een pensioenregeling en een leaseauto.

Bovendien biedt Synorga je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wie je bent

 • EMSI-elektrotechniek
 • Diploma VCA basisveiligheid
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
 • Invullen consignatiedienst
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier