Student verzorgende - verzorgende IG | gemeente Over-Betuwe
STMR
Dodewaard, NL
6 dagen geleden

Jij als

verzorgende- verzorgende IG

bent de onmisbare schakel in de persoonlijke verzorging als technische zorg voor onze cliënten. Je vindt het waardevol om cliënten te ondersteunen in de dagelijkse zorg.

Je komt bij de mensen thuis en bent te gast in hun privé-omgeving. Je bouwt een band op met jouw cliënten. Ze vertrouwen jou en waarderen je aanwezigheid.

Je bent dan ook een collega met een warme persoonlijkheid, oftewel echt een mensen-mens. Omdat elke omgeving anders is, vraagt dit veel van jouw creativiteit en improvisatievermogen.

Iedere cliënt heeft andere wensen, hierdoor voel je feilloos aan wanneer je zichtbaar of juist onzichtbaar moet zijn. Zelfredzaamheid is belangrijk, hierdoor kunnen ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Je reikt jouw hulp aan, maar cliënten doen het zoveel mogelijk zelf. Een baan in de wijkverzorging is een solistische functie.

Je bent zelfstandig, maar niet alleen. Binnen jouw collegiale team zijn korte lijnen, waardoor je toch snel kan schakelen.

Wat wij jou bieden

Santé Partners biedt jou een (oproep)contract aan voor de duur van een jaar volgens de CAO VVT. Als verzorgende kun je rekenen op een uurloon van minimaal €11,17.

Als verzorgende IG kom je uit op €11,75 bruto per uur. In juli 2021 volgt een CAO verhoging van 3%. Daarbij krijg je zeer aantrekkelijke toeslagen voor onregelmatige uren en komt jouw uurloon hiermee nog hoger uit.

Mooie verdiensten voor een bijbaan die voldoening geeft en waardevol is voor jouw toekomstige loopbaan!

Wie ben jij?

 • Je bent student Verzorgende IG of Verpleegkundige (minimaal 2e jaars).
 • Je hebt affiniteit met ouderen.
 • Daarbij ben je flexibel inzetbaar.
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
 • Meer informatie of solliciteren?

  Ben je op zoek naar een bijbaan die voldoening geeft met een leuk salaris? Dan is een vakantiebaan binnen Santé Partners passend voor jou.

  Solliciteer dan via de direct solliciteren button’ Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip (06-12821476) of recruitment assistent Mary Sohilait (06- 10887915).

  Nemen wij niet direct op? Klik op het What’sApp icoontje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier