Leerling Slijper / Polijster
Werktijd Uitzendburo
Zwaagwesteinde, NL
5 dagen geleden

Wij zoeken voor een bedrijf in de omgeving van Zwaagwesteinde iemand die graag het slijpen en polijsten van RVS wil leren.

Het polijstwerk is vaak de voor de (mega)jachtbouw. Jij zorgt voor superglanzende kwaliteit! Het slijpwerk wordt meestal gedaan bij (grote) tanks.

Je verricht dus heel afwisselend werk, waarbij je soms in de werkplaats werkt, en een andere keer bij een bouw van een jacht op locatie.

Je leert steedt een beetje bij, waardoor je het vak steeds meer onder de knie krijgt. Ook is het mogelijk om op termijn te leren lassen (TIG / RVS).

Je kunt dit in de praktijk leren, maar het is daarnaast ook mogelijk om via Werktijd de officiële lascertificaten ook te behalen.

Hoe is het daar om te werken

Je werkt bij een klein bedrijf, waar je samen werkt met 2 collega's. Je hebt daardoor de mogelijkheid om afwisselende werkzaamheden te gaan doen.

Je werkt soms in de werkplaats, maar gaat ook vaak mee met een collega om ergens op locatie te werken. Je werkt overdag van 7.

00-16.00. Wil je graag werken / leren? Een aansluitende BBL-opleiding is zeker bespreekbaar!

Salaris

Je wordt uitbetaald volgens de CAO Metaal en Techniek

Je opleiding / diploma’s en ervaring?

 • Ervaring is niet vereist, heb je al wel iets met metaal gedaan dan is dit een pre.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier