Lead Architect
UWV
Amsterdam, NL
21 uur geleden

De (digitale) dienstverlening aan honderdduizenden werkzoekenden en werkgevers in Nederland naar een hoger plan brengen.

Als Lead Architect UWV WERKbedrijf ben je verantwoordelijk voor de architectuur van de digitale dienstverlening van het UWV WERKbedrijf.

Jij zorgt dat de dienstverlening, de bedrijfsprocessen, de organisatie-inrichting, de informatiehuishouding én de technologie in de juiste balans komen en blijven.

Dit betekent dat jij als Lead Architect bij het UWV Werkbedrijf in Amsterdam zorgt voor :

 • Het actueel houden van de doelarchitectuur van het UWV WERKbedrijf.
 • De modernisatie van de dienstverlening en informatiehuishouding van het UWV WERKbedrijf.
 • Afgewogen beslissingen als het gaat om het continueren van bestaande technologie om de dienstverlening naar burgers, bedrijven en gemeenten zeker te stellen en het uitfaseren daarvan om de vernieuwingsagenda te realiseren.
 • Het opstellen van hoogwaardige architecturen voor programma’s en projecten.
 • Je bent een strategisch adviseur voor de IV Directeur en de Algemeen Directeur van het WERKbedrijf en slaat een brug slaat tussen moderne dienstverlening, bedrijfsprocessen en de daarvoor noodzakelijke technologie.

  Je bent lid van de Architectuur Board van het UWV, stemt extern af met vakgenoten bij samenwerkingsverbanden binnen het sociale domein en neemt binnen je team van 8 architecten de lead op inhoud en visie zonder het baasje uit te hangen.

  En er is nog meer. De volledige omschrijving van deze vacature Lead Architect bij UWV in Amsterdam vind je op de website van e-

  people via . Daarvandaan kun je ook direct reageren op de vacature.

  Wil je meteen je vragen afvuren op de consultant die deze vacature Lead Architect bij UWV WERKbedrijf in Amsterdam in bemiddeling heeft?

  Bel Bas Westland via 06 53 26 09 74 of stuur hem een mail : .

  Herken je jezelf in de rol van Lead Architect UWV WERKbedrijf? Stuur deze vacature naar je email adres.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier