IT Service Desk Medewerker
Yource
Almere, Netherlands
8 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga jij doen? Heb jij een IT achtergrond en krijg je energie van het helpen van gebruikers en klanten met een juiste, snelle en gepaste oplossing?

Start als IT Service Desk Medewerker bij Yource in Almere! Als IT Service Desk medewerker ben jij het visitekaartje van onze IT afdeling.

Je bent verantwoordelijk voor de correcte, snelle en persoonlijke afhandeling van verschillende IT gerelateerde tickets en doet dit volgens de juiste procedures en kwaliteitscriteria.

Denk hierbij aan vraagstukken als wachtwoord reset, aan-en afmelden users, enz. Je monitort nauwgezet IT programma's waardoor jij zaken al signaleert en oplost voordat zij escaleren.

Daarnaast ben jij een ster in het inrichten van werkplekken en kent werkplekbeer en het inspoelen van laptops voor jou geen geheimen.

Je bent samen met jouw collega's werkzaam op de standplaats Almere, maar vanwege jullie expertise reizen jullie ook regelmatig naar de andere Yource Outsourcing locaties zoals Amersfoort, Zwolle, Nijmegen en Rotterdam.

Je hebt dan ook geen kantoortijd mentaliteit, want een vraagstuk of storing kan ook in de avond of het weekend plaatsvinden.

Voor deze functie is grondige kennis van Microsoft Windows een must. Je rapporteert direct aan de IT-Manager. Voor welk bedrijf werk je?

Yource is een grote speler binnen de klantcontact branche doordat wij een totaalpakket kunnen aanbieden aan de opdrachtgevers, o.

a. middels Outsourcing & Insourcing, Training & Development, IT, Uitzenden & Detacheren. Binnen Yource vinden wij medewerkerstevredenheid van groot belang.

Onze belangrijkste cultuurwaarden sluiten hier ook op aan : Mensgericht, Flexibel, Energiek en Ambitieus. Op onze Yource Outsourcing locatie Almere, op loopafstand van station Almere Muziekwijk, vind je ons Outsourcing hoofdkantoor.

Op deze locatie faciliteren wij al jaren de verschillende afdelingen voor onze partners. Jouw afdeling bevindt zich op de begane grond en is een echte IT omgeving, waar je alle laptops, snoeren, toetsenboorden en monitoren gemakkelijk kunt vinden.

Vanwege onze groeiende, dynamische organisatie ben jij samen met jouw collega's van groot belang! Jullie zorgen namelijk dat op de locaties door het land de voorzieningen m.

b.t. de werkplekken optimaal zijn verzorgd. Bij jullie start de groei en hier kun jij jouw steentje aan bijdragen! Heb jij hier ervaring mee?

 • Reageer vandaag nog en wie weet kunnen wij jou als nieuwste Yource Member verwelkomen! Wat bieden wij? Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding; Verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; Pensioenopbouw via de ABN-AMRO, waarvan Yource 50 % van jouw premie betaalt;
 • Een gezellig team van professionals, die net als jij persoonlijk, nauwkeurig, snel en ambitieus zijn; Geen standaard 9 tot 17 job, maar veel afwisseling in tijden en werklocaties;
 • De kans om jouw stempel te drukken op de afdeling, omdat er nog veel processen en standaarden op deze nieuwe afdeling moeten worden uitgerold;
 • De mogelijkheid om mee te groeien en te ontwikkelen in een snel groeiend en ambitieuze organisatie. Wat vragen wij? Je hebt een MBO3 opleiding afgerond, richting Servicedesk of Werkplekbeheer;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en schrift. Spreek je Frans dan heb je een streepje voor; Je bent fulltime beschikbaar tijdens de ruime openingstijden en hebt geen probleem met het reizen tussen onze verschillende locaties;
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen en bent geduldig, omdat je weet dat niet iedere gebruiker net als jij een IT achtergrond heeft;
 • Je werkt nauwkeurig, denkt in mogelijkheden en krijgt energie van het oplossen van storingen en tickets; Jij weet als geen ander de wens van de klant / gebruiker om te zetten naar efficiënte oplossingen;
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Windows en vanwege jouw analytische vaardigheden zie jij risico's nog voor zich problemen voor doen en kom jij proactief met verbetervoorstellen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier