Medewerker klantenservice
ABN AMRO
Nijmegen, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Deze vacature wordt vervuld in samenwerking metRandstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik danop 'solliciteren op werkgever site'.

Je wordt dan directdoorgestuurd naar Functieomschrijving Wij zijn op zoek naarenthousiaste medewerkers klantenservice Particulieren voor hetcontact center van ABN AMRO in Nijmegen, voor de afdeling DailyContacts.

Je wordt gebeld door particuliere klanten van de ABN AMROmet diverse vragen over dagelijkse bankzaken. Dit kan gaan over hetaanvragen van een betaalpas / creditcard, internetbankieren,wijziging in de persoonlijke situatie, overboekingen,adreswijzigingen of over het opvragen van de status van eenkredietaanvraag.

wat bieden wij jou €12,92 bruto per uur MeerdereWFT's behalen op kosten van Randstad Een baan voor minimaal 24 ofmaximaal 36 uur wie ben jij Als medewerker klantenserviceParticulieren ben jij het eerste aanspreekpunt voor de particuliereklant.

 • Met je communicatieve vaardigheden, klantgerichte instellingen ervaring in een klantcontactfunctie ben jij degene die wezoeken! Minimaal een MBO 4 diploma;
 • Ervaring met telefonischklantcontact. wat ga je doen Je start altijd met het informeren enadviseren van de klant op het gebied van betalen en sparen.

  Denkhierbij aan het openen van rekeningen, betaalpassen aanvragen ofeen klant helpen met het internet bankieren. Naarmate jij jezelfontwikkelt en meerdere WFT's hebt behaald, komen hier ook deonderwerpen lenen en verzekeren bij.

  waar ga je werken De functiestaat open voor de locatie Nijmegen. Op dit moment wordt er vanuithuis gewerkt. Zodra het weer kan zal je 1 of 2 dagen per week ophet kantoor van ABN AMRO in het centrum van Nijmegen gaan werken.

  De andere dagen werk je vanuit huis. Ben jij enthousiast geworden?Reageer dan snel via de button onderaan de pagina. Heb je nogvragen?

  Bel, mail of app mij dan via onderstaande gegevens.Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierinherkent.

  Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' accountaan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatischwanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad,heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer jegemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nogsneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier