Commercieel medewerker Retentie Multidesk
Vodafone Limited
Rotterdam, NL
1 dag geleden

An offer they can’t refuse’ : jij creërt het voor onze klanten.

Dit doe je voor onze klant

Tussen de hippe kantoorinrichting en afgewisseld met tafeltennis-, flipperkast- en PlayStation-competities zorg jij dat onze klanten niet opzeggen.

Of de klant nu opzegt per mail, brief of via de overstapservice, het is aan jou om het gesprek aan te gaan en de klant te overtuigen bij ons te blijven.

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, achterhaal jij wat de klant nodig heeft en vertaal je dit naar een aanbod.

Wat het ook is : jij biedt precies aan wat nodig is zodat de klant geen reden meer heeft om bij ons weg te gaan. Sterker nog wanneer de klant nog geen gebruik maakt van de mobiele producten of diensten van VodafoneZiggo weet jij de voordelen te benoemen en de klant te overtuigen om ook mobiel onder te brengen bij VodafoneZiggo.

Zó doe je dit

 • je wordt gebeld én belt onze klanten op (multidesk)
 • klantvragen beantwoorden en advies geven over onze producten en diensten
 • klachten en problemen razendsnel en adequaat oplossen
 • commerciële kansen voor de volle 100% benutten en omzetten in resultaat. Zo scoor je lekker voor die bonus die je bovenop je salaris krijgt
 • vastleggen van de klantgesprekken in onze systemen. Je werkt met verschillende systemen tegelijkertijd
 • je start met een training van 20 uur die je in 1 week in je eigen omgeving op een tijdstip dat jouw uitkomt moet volgen en daarna met een coach aan de slag.
 • Jij versterkt

  Op het moderne, speelse kantoor in hartje Rotterdam vind je de afdeling Klantbehoud. Hier staat jouw bureaustoel klaar, te midden van veel planten en hippe palletinrichting.

  De twintig collega’s en jouw teamleider zorgen voor de nodige samenwerking en tegenstand tijdens een potje tafeltennis, flipperkasten, tafelvoetballen of gamen op de PlayStation.

  En op vrijdagmiddag na werktijd trekken we er regelmatig op uit om te borrelen of een hapje te eten. Met elkaar zorgen we dat de klanten bij ons blijven én de klanttevredenheid naar het allerhoogste niveau stijgt.

  Je teamleider geeft je in jouw rol van medewerker klantbehoud veel vrijheid, zelfstandigheid en duidelijkheid. Zo zijn er glasheldere doelstellingen, worden goede afspraken gemaakt en staat jouw ontwikkeling centraal.

  Er zijn wekelijks trainingen en coaching en er is veel persoonlijke begeleiding. De teamleiders weten vanuit de praktijk precies wat jouw werk inhoudt, waar je tegenaan loopt en hoe je hier goed mee om kunt gaan.

  Met die (praktijk)kennis staan ze altijd voor je klaar.

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

  Tomeloze energie, lef en commercieel talent. Jij staat stevig in je schoenen en laat je niet omverblazen door een nee’ van de klant.

  Sterker nog, met jouw inlevingsvermogen en overtuigingskracht verander je deze nee’ in een volmondige ja’. Dat geeft je een enorme kick.

  Want tevreden klanten vind jij het allerbelangrijkste wat er is. En dat je daarbij een commercieel succesje scoort, maakt de werkdag voor jou nog mooier.

  Ook heb je voor deze vacature medewerker klantbehoud bij VodafoneZiggo :

 • mbo-werk- en -denkniveau
 • ijzersterke advies- en salesskills
 • een flinke portie flexibiliteit. Je werkt minstens 24 uur per week, waarbij je ook in de weekenden en avonden ingezet kan worden
 • een scoringsdrang. En de resultaten ervan zie je terug in jouw bonus die bovenop je salaris komt.
 • Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen
 • Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten
 • Jij doet het

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier