Meewerkend Voorman Groenvoorziening (grote groep)
Farrow +Dutch
Maastricht, Limburg, Netherlands
2 dagen geleden

Meewerkend Voorman Groenvoorziening (grote groep)

Jij bent dé expert op het gebied van groenvoorzieningen en met jouw empathisch vermogen weet jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te motiveren.

Kom jij ons team versterken?

Dolmans Monsdal, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, is v oortgekomen uit strategische samenwerkingen met / door overnames van regionaal- en sociaalwerkende groenbedrijven.

Samenwerkingen die ervoor zorgen dat hoogwaardige hovenierskennis gecombineerd wordt met ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Door professionele begeleiding en opleiding kunnen zij zich ontwikkelen tot vakkrachten. Via Dolmans Monsdal wordt invulling gegeven aan ambities op het gebied van duurzaam ondernemen.

Onlangs bekroond met een PSO 30+ certificaat voor alle vestigingen binnen Dolmans Landscaping Group en beschikken onze Belgische vestigingen over het erkende label Maatwerkafdeling.

Zo ziet de functie eruit :

Als een ervaren meewerkend voorman zorg je voor een mooi eindresultaat bij ieder project, biedt je structuur en ben je de sfeermaker van je team.

Je geeft leiding aan 6 à 10 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zelfstandig werken vind je geen enkel probleem.

Je bent verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. En met jouw expertise en coachende skills motiveer je jouw eigen team op zowel technisch- als persoonlijk vlak en til je het team steeds naar een hoger niveau.

Op die manier lever je niet alleen een mooie bijdrage aan de groenvoorziening in Midden- en Zuid-Limburg, maar ook aan de ontwikkeling van de samenleving. Hoe mooi is dat?

Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding richting groentechniek);
 • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de groenvoorziening;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring of affiniteit met mensen met een WSW-indicatie (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt);
 • Je bent in staat leiding te geven, gevoel voor mensen is hierin belangrijk;
 • Je beschikt over inlevingsvermogen, bent communicatief vaardig en gaat oplossingsgericht te werk;
 • Zelfstandig werken doe jij graag!
 • Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat :

 • je komt te werken in een dynamisch team waar geen dag hetzelfde is;
 • je gaat werken met kwalitatief hoogwaardig materiaal en de nieuwste technieken;
 • je maandelijks een digitale zak geld op je rekening krijgt gestort van minimaal € 2.625, - en maximaal € 3.101, - (afhankelijk van je ervaring);
 • het een functie betreft van 37 uur per week;
 • je de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar de functie van meewerkend uitvoerder waarbij je leidinggeeft aan 10 à 15 medewerkers.
 • Iedere dag werken we aan onze eigen bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen van de organisatie verbinding, groei, passie en plezier centraal staan.

  Daarom is Dolmans Landscaping Group vorig jaar een meerjarig partnership gestart met de internationale erkende organisatie Great Place To Work die goed werkgeverschap meet en adviseert.

  We zijn gedreven om elke dag beter te worden. Dit doen we voor en vooral met al onze collega’s. En dit gaat veel verder dan alleen het Viertje Biertje, gezamenlijke introductiedag of de Dikke Duim Week.

  We bieden mooie interne en externe ontwikkeltrajecten en masterclasses aan, zodat jij je bij ons optimaal kunt ontwikkelen.

  We betrekken je graag bij beslissingen, bij de uitvoering van projecten en delen trots verhalen met elkaar.

  Keuze gemaakt?

  En kom jij het team van Dolmans Monsdal Limburg Zuid versterken? Laat van je horen! Een eerste selectie wordt verzorgd door Priscilla Stevens en Stephanie van Asten van Farrow.

  Hierna maak je in een persoonlijk gesprek kennis met Kimberley Jongen (HR adviseur) en Jim Odekerken (projectleider) van Dolmans Monsdal Limburg Zuid, gevolgd door een gesprek met Erwin Boertien (vestigingsleider) en Kimberley Jongen.

  Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan Stephanie van Asten via stephanie farrow.nl of 06-18682399.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier