Teammanager in Opleiding Sales
IKEA
Utrecht, Netherlands
15 uur geleden

WIE JE BENT

IKEA Utrecht biedt een interessante plek voor een Teammanager in opleiding Sales die samen met het sales team wil bijdragen aan het verwezenlijken van de sales en store doelen, nu en in de toekomst! Ben jij zeer sales gedreven, bezit je sterke commerciële vaardigheden, stap je op de klant af en geniet je van het klantencontact?

Ben jij er klaar voor om binnen afzienbare tijd de stap naar Teammanager te maken? Reageer dan nu op deze baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je hebt hbo-werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, waarin klantcontact en het voeren advies- en verkoopgesprekken een belangrijke rol speelde;
 • Je hebt de flexibiliteit en de vaardigheid snel te kunnen schakelen in verschillende onderwerpen en taken;
 • Je bent gedreven om te blijven leren en jezelf, je team en de organisatie te ontwikkelen;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien in een teammanagers functie;
 • Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken;
 • Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 08.00 en 21.30 uur, ook in het weekend).
 • WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

  In de rol van Teammanager in opleiding ondersteun je een Teammanager Sales en zorg je er samen voor dat het sales proces binnen IKEA goed verloopt.

  Je bent verantwoordelijk voor een klein team, en samen met hen zorg je ervoor dat klanten goed advies krijgen, begeleid worden in hun aankooptraject om uiteindelijk hun woonwens te realiseren! Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling en coaching van jezelf en je team, waarmee je ook veel samenwerkt op de vloer.

  Je kan goed samenwerken met de verschillende andere afdelingen, die ieder hun eigen uitgangspunt en belang hebben. Hoewel je niet bang bent om jouw eigen belang te verdedigen, zie je ook het belang van de anderen in en kom je gezamenlijk tot de beste oplossing voor het bedrijf en de klant.

  Je hebt de verantwoordelijkheid om voor je team en voor jouw afdeling en omzet te zorgen, je pakt dit proactief op en bent continue op zoek naar wat er nog meer kan.

  Hoe je dag eruit kan zien :

  Bij binnenkomst ga je naar de werkvloer om te kijken hoe deze erbij staat. Wat niet netjes is, maak je snel even op orde.

  Dit doe je samen met je collega's zodat jullie klaar zijn voor de klant. De eerste klant die je ziet, benader je en vraagt vriendelijk waarmee je ze kan helpen.

  De klanten adviseer en begeleid je in hun aankoopproces met als doel de klantbeleving dag in en dag uit te overtreffen. Ondertussen stimuleer en coach je jouw collega's om hetzelfde te doen.

  Later in de ochtend bespreek je een door jouw bedacht verbetervoorstel met jouw leidinggevende. Je hebt iets bedacht waardoor klanten veel beter inzien waarom onze producten sustainable verantwoord zijn.

  Direct daarna maak je je collega’s ook enthousiast en start je op de werkvloer met je actieplan. Hierna heb je een afspraak met een collega van de afdeling Communicatie en Interieur om een kleine verbouwing door te spreken.

  Na dit gesprek ga je nog snel even naar de afdeling, om te kijken of je collega's nog hulp hebben en of het goed gaat met het uitwerken van het actieplan.

  Aan het einde van de dag heb je namelijk een overleg met alle leidinggevenden Sales waarin je de eerste bevindingen wilt delen.

  In dit overleg worden verder ook een aantal urgente zaken bespreken

  ONS TEAM BINNEN IKEA

  Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

  Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring.

  Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier