Parttime verkoopmedewerker Hennes en Mauritz
USG - ASA
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

De H&M is één van de grootste modeketens te wereld, waar de klant altijd centraal staat. Ze hebben inmiddels 171.000 medewerkers in dienst bij 4.

841 winkels in meer dan 71 landen! Volgens de H&M zijn het de medewerkers die ons écht speciaal maken . Alle medewerkers hebben dezelfde ambitie en drijfveren en weten natuurlijk alles over fashion.

De kernwaarden van H&M zijn dan ook : wij zijn één team, geloven in mensen, zijn continu bezig met verbetering en houden het simpel.

Functieomschrijving

Als verkoopmedewerker van de H&M ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Bij H&M draait alles om gastvrijheid en klantenservice.

Wat kan je verwachten tijdens je werkdag?

Een werkdag begint met een frisse opstart samen met de andere verkoopmedewerkers en de store manager. De store manager praat je bij over de gang van zaken en de planning van de werkdag.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het adviseren van klanten, klanten de weg wijzen in de winkel, het netjes houden van de winkel en natuurlijk de glimlach op je gezicht om de klanten welkom te heten in de winkel.

Verder doe je een ronde om te checken of alles er nog netjes bij hangt en zorgt dat de paskamers opgeruimd zijn. En niet te vergeten de H&M Rotterdam is groot, teamwork is key!

Functie-eisen

 • klantgericht werken is echt jouw ding! Jouw enthousiasme breng je over op klanten.
 • Jij straalt het plezier van fashion uit.
 • Jij bent geïnteresseerd in kleding en campagnes van de H&M.
 • Jij bent een echte teamplayer.
 • Je bent 16 tot 38 uur per week beschikbaar.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een fantastische (bij)baan in één van de belangrijkste banen binnen de H&M : verkoopmedewerker bij H&M Rotterdam. Een mooie manier om je carrière in de winkel te beginnen.

  Je kunt zowel parttime als fulltime werken.

  Toeslagen

  Maandag t / m zaterdag 00.00 tot 07.00 uur of 22.00 tot 24.00 uur 50%

  Zondag en feestdagen 50%

  20 jaar - € 8,19

  21 jaar en ouder - € 10,24

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier