HR Manager Trigion Aviation Security op Schiphol
Trigion
Schiphol
3 dagen geleden

Functie omschrijving

De organisatie Trigion is in beweging en verandert van een traditionele (man)beveiligingsorganisatie naar een organisatie die Integrale Veiligheidsoplossingen biedt.

Hierin spelen, naast fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. We zijn in staat om onder één dak complexe integrale oplossingen te bieden aan onze opdrachtgevers en creëren we samen met onze opdrachtgevers en met ruim 6.

000 collega's. Trigion is onderdeel van de Facilicom Group.

Binnen Trigion is Aviation Security een bijzondere business unit, die zich richt op onze activiteiten op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

In de dagelijkse 24 / 7 hectiek, die Schiphol met zich mee brengt streeft Trigion naar een vlekkeloze operations om zo onze klant nog beter te kunnen bedienen én de meest waardevolle werkgever in de branche te zijn.

De medewerker staat centraal. Binnen de organisatie zal je de ruimte en het ondernemerschap voelen om je kennis en kunde van HR in te zetten om dagelijks te innoveren.

Voor het onderdeel Trigion Aviation Security zijn wij op zoek naar een HR Manager. Je werkt vanuit de standplaats Schiphol.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor ongeveer 600 medewerkers op de locaties Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en werk je nauw samen met onze Business Unit Directeur en het MT van Trigion Aviation Security.

Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Directeur op het hoofdkantoor te Schiedam en maakt onderdeel uit van een leuk, energiek én professioneel HR team van de divisie Trigion.

Een mooie mix van je eigen business runnen, waarbij je veel eigenaarschap kan nemen én nauwe samenwerking hebt met je HR collega’s van de overige regio’s, recruitment en het HR Service Centrum.

Wat ga je doen?

Je bent een échte sparringpartner voor de BU directeur en het MT en werkt mee aan een verandering die erop is gericht onze performance en de resultaten te versterken.

Als HR Manager ben je onderdeel van het Management Team, en eindverantwoordelijk voor het HR beleid van TAS. Je bent een verbinder die integraal eigenaarschap neemt en de HR strategie kan vertalen naar een duidelijk en concreet plan.

Ook ben je verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de HR processen. Denk hierbij aan juridische vraagstukken, verzuim, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, cao vraagstukken, contacten met vakbonden etc.

Je begrijpt dat cultuur bepalend is voor het succes van de organisatie en bent een echte verbinder en coach naar de lijn je zorgt ervoor dat de competenties van het management uitstekend zijn en dat team effectiviteit hoog op de agenda staat.

Want met effectief samenwerken maken wij het verschil. Je weet employee engagement goed op de agenda te houden en managers effectief te ondersteunen in het verbeteren hiervan.

We zijn tenslotte een echt mensen bedrijf en de betrokkenheid van onze mensen is voor ons extreem belangrijk. Dit draag jij uit naar de interne organisatie en naar de HR Adviseur, die je zelf aanstuurt.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij :

 • een salaris tussen de €4.500 en €5.600,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een aantrekkelijke tantièmeregeling;
 • een lease auto;
 • voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s!
 • Wil jij met jouw verbindende aanpak graag een bijdrage leveren aan een optimale uitvoering van onze dienstverlening? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier