Senior Technisch Adviseur Hoogspanning
Royal HaskoningDHV Zwolle
Rotterdam
4 dagen geleden

Heb jij ervaring inhoogspanning als senior-adviseur? Wil jij graag meewerken aan de profilering engroei van een hecht team actief in de hoogspanningswereld?

Wil je ook buiten deprojecten actief zijn in coaching van junioren, offerte fases en klantbezoeken?Dan zijn wij de perfecte werkgever voor jou!

Het team

Het team waarin je komt werkenmaakt deel uit van de adviesgroep Resources Logistics and Power. Deze groepheeft 30 medewerkers.

De groep is zowel nationaal als internationaal actief inde industrie en havens. Het Power gedeelte van deze groep richt zich opelektrotechnische installaties en automatisering voor de (zware) industrie, on-en offshore wind, grootschalige energieopwekking en de transmissie- endistributie markt.

Het Power team kenmerkt zich door hoge expertisegedrevenheid maar met een zeer praktische inslag.

Wij zijn actief in de (zware) industrie, windenergie,grootschalige energieopwekking en de elektriciteitstransmissie en -distributie.

JP1 Ook werken we regelmatig samen met andereadviesgroepen die actief zijn in bijvoorbeeld de (drink)watersector,(rail)infrastructuur of gebouwde omgeving.

Wij gaan voor de mooiste enuitdagendste projecten, met maximale klanttevredenheid. Projecten waar je sochtends je bed voor uit komt.

Onze hoogspanningsactiviteiten richten zich voornamelijk op de Nederlandsemarkt, hoewel we internationale opdrachten niet uit de weg gaan.

Jouw rol

Als senior-adviseur benje actief in de wereld van de (zware) industrie, windenergie, grootschaligeenergieopwekking en de transmissie- en distributie.

Jij kunt snel en effectiefeen elektrotechnisch ontwerp (van 10-380kV) opstellen, beoordelen, begrotenen / of tenderen. Als adviseur geef je de klant inhoudelijk advies in de geheleketen.

Van haalbaarheidsstudies, ontwerp- en tenderprocedures, tot en met de realisatie en inbedrijfstelling.

Je gaat net als wij voor de mooiste en uitdagendsteprojecten met maximale klanttevredenheid, projecten waar je ’s ochtends het bedvoor uitkomt.

Jouw profiel :

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding elektrotechniek en hebt WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in de hoogspanningssector;
 • Een zelfstandig opererende adviseur die in staat is hoofd- van bijzaak te onderscheiden, zich prettig voelt in een
 • informeel opererend team en inhoudelijk sturing kan geven aan collega’s;
 • Graag ga je met jonge professionals aan de slag in projecten en coaching is een tweede natuur voor je;
 • Kennis van : ontwerp van hoogspanningsinstallaties, primaire en secundaire componenten, aardingssystemen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je bent bereid om minimaal 1 dag in de week op ons kantoor in Rotterdam te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier