Product Engineer
Bosch Thermotechniek B.V.
Deventer, OV, nl
6 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Bosch Thermotechniek B.V. develops, produces and sells innovative and sustainable products for heating and hot water with the help of more than 550 employees.

Bosch Thermotechniek is part of the international Robert Bosch concern. Our products are used by customers around the globe.

Bosch Thermotechniek is part of the international Robert Bosch concern. The knowledge center in Deventer is working on sustainable solutions for all of Europe.

Specialists here develop the heat technology of the future : HR technology combined with energy from solar heat, heat recovery and heat pumps.

Functieomschrijving

Als Product Engineer sta je midden in het product life cycle process. Vanaf het moment van in productie name tot en met de uitfasering van het product, de bijbehorende accessoires en service delen ben je bezig om onze producten continu state of art te houden.

Je gebruikt jouw technische achtergrond en ervaring voor het doorvoeren van product modificaties (wijzigingen). Je hebt hierin de coördinerende en uitvoerende rol, zowel richting de organisatie als naar de klant voor wie je deze modificaties uitvoert.

Je legt en onderhoudt contacten (zowel nationaal als internationaal) met alle betrokken afdelingen / vestigingen van Bosch Thermotechniek.

Je bepaalt in overleg met de interne klanten de juiste prioriteiten. Je bent verantwoordelijk voor het hele engineeringstraject binnen jouw wijziging zoals het opstellen / aanpassen van de technische specificaties, overleg met toeleveranciers, sample beoordelingen en het doorvoeren van gemaakte aanpassingen in het productieproces.

Functie-eisen

Voor de functie van Product Engineer zijn wij op zoek naar een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden.

Verder heb jij :

 • een afgeronde HBO of Universitaire Werktuigbouwkundige opleiding;
 • een aantal jaren ervaring binnen een technische omgeving;
 • kennis van technische productontwikkeling, bij voorkeur in een vergelijkbare of aanverwante industrie;
 • ervaring met moderne productiemethoden op het gebied van kunststoffen en metalen;
 • gedegen kennis op het gebied van het toepassen van een breed scala aan materialen en in het bijzonder metalen en kunststoffen;
 • sterke organisatie vaardigheden, ben je analytisch en resultaatgericht;
 • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal (of bereidheid om de Nederlandse taal te leren) Kennis van de Duitse taal is een pr√©;
 • Pre : Kennis van 3D CAD (UX-NX), PDM (Teamcenter Engineering) en ERP (SAP).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier