Recruiter medewerker oproepkrachten
BASTION HOTELS
Hoofddorp
4 dagen geleden

Vacatures>

Recruiter medewerker oproepkrachten

Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten

Screen jij als Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten talenten voor ons drukbezochte hotel in Amsterdam Airport? Heb jij mensenkennis en affiniteit met de hotelwereld?

Dan ben jij misschien binnenkort wel de nieuwe Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten van Bastion Hotel Amsterdam Airport.

Als Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten werf en selecteer jij nieuwe oproepkrachten voor diverse functies in ons airport hotel Amsterdam Airport.

Elke dag zorgen onze medewerkers in het hotel dat gasten heerlijk kunnen uitrusten in een van de 185 Deluxe hotelkamers.

Hierdoor zoeken wij regelmatig nieuwe talenten die dit mede mogelijk maken. Jij als Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten bent verantwoordelijk voor het gehele proces rondom het aannemen van deze talenten.

Zo zet jij vacatures uit, selecteert potentiële oproepkrachten, voert de gesprekken en verwerkt de medewerkers in ons administratiesysteem.

Daarnaast zorg jij samen met de leidinggevende dat de oproepkracht goed wordt ingewerkt en een training krijgt. Alles om het huidige team te versterken dat samen gasten een optimaal verblijf gaat bieden in Bastion Hotel Amsterdam Airport.

Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten in het kort

 • Werving en selectie van oproepkrachten
 • Roosters maken
 • Contracten maken / verlengen
 • Sollicitatiegesprekken voeren
 • Vacatures openen en sluiten
 • Inwerkprogramma en training verzorgen in overleg met de leidinggevende
 • Op rustige momenten werk je mee bij de hotelreceptie
 • Wat voor een Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten voor hotel Amsterdam Airport zoeken wij?

  Als Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten bij Bastion Hotels ben jij secuur en houd je het overzicht. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het afhandelen van administratieve zaken en het opstellen van diverse (inwerk)roosters en planningen.

  Je bent daarnaast een zeer sociaal persoon die graag met mensen samenwerkt. Je bent een belangrijke schakel tussen de leidinggevende, het team en nieuwe medewerkers.

  Samen met de leidinggevende zorg jij voor een inwerkprogramma en training voor de nieuwe oproepkrachten en zorgt dat medewerkers goed op hun plek zitten binnen het team.

  Doordat jij mensen goed aanvoelt en weet wat er speelt binnen het team, zie jij als (nieuwe) medewerkers extra begeleiding nodig hebben.

  Door jouw ervaring en kennis zorg jij dat wij de geschikte oproepkrachten weten te vinden voor het ontbijt, huishouding, bar, lunch, keuken, nachtportier, shuttlebus chauffeurs en de bediening in Bastion Hotel Amsterdam Airport.

  Must-haves voor een Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten

 • Ervaring in werving en selectie is een pre
 • Communicatief en sociaal zeer sterk
 • Goed in het voeren van gesprekken
 • Een doener
 • In het bezit van een autorijbewijs en auto
 • De werkomgeving van een werknemer werving en selectie

  Als Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten kun je rekenen op een dynamische functie, van kandidaten werven, planningen maken tot receptiewerkzaamheden uitvoeren op rustige momenten.

  Je schakelt daarom snel en pakt taken snel en secuur op. Werken in een prettig team met een fijne werksfeer vind jij belangrijk.

  Hier draag jij als Medewerker Werving en Selectie oproepkrachten aan bij door goed te luisteren wat er gebeurt in het hotel en wat er speelt binnen het team.

  Bij Bastion Hotel Amsterdam Airport werkt een gezellig en informeel team met harde werkers. als het rustig is werk je mee bij de receptie.

  Als werknemer werving en selectie werk je grotendeels van maandag tot en met vrijdag van 09 : 00 tot 18 : 00 uur en sporadisch in het weekend.

  Heb jij ambitie en wil je graag verder groeien binnen Bastion Hotels? Wij bieden jou diverse doorgroeimogelijkheden binnen de hotelketen.

  Benieuwd naar de ervaringen van huidige medewerkers over hun functie en ontwikkelingstraject? Lees het via https : / / www.

  werkenbijbastionhotels.nl / blogs /

  Andere vacatures die interessant kunnen zijn

  Assistent Hotel Manager Best Western Amsterdam Airport Hotel

  Vuursteen 1, Hoofddorp

  Fulltime baan38 uurMBO / HBO

  Bekijk nu

  Bekijk alle vacatures

  Werknemers aan het woord

  Mathijs over de sollicitatieprocedure bij Bastion Hotels

  Een uitgebreid inwerktraject en opleidingsmogelijkheden

  Werken bij Bastion Hotels, een verrijking voor het leven

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier