Verpleegkundige
Zorgwerk Rotterdam Centrum
Rotterdam-Rijnmond
3 dagen geleden

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verpleegkundige in Rotterdam en regio Rotterdam-Rijnmond.

Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van GGZ en Niet aangeboren hersenletsel (NAH).Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

In de zorg draait alles om mensenwerk. Elke werkdag heb je nauw contact met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het is daarom essentieel om oprechte aandacht te hebben voor hen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan om een praatje te maken?

Dan kunnen jouw kennis en glimlach een wereld van verschil maken voor iemand die jouw hulp nodig heeft. Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ondersteun je bij het verzorgen en het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt.

Ook voer je administratieve taken uit die aansluiten bij je werkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de zorg.

Wanneer het op jouw verpleegtechnische taken aankomt, kan een allround inzet van je worden verwacht. Naast het verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en / of injecties en het aanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepen worden voor bijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Via Zorgwerk kan je in diverse branches werken. Wanneer je bij een ziekenhuis of V&V-huis aan de slag gaat, kom je in een team terecht.

Dan is het belangrijk dat je een teamspeler bent. Kies je om in de thuiszorg te werken, dan is het uiteraard van groot belang dat je goed in staat bent om vrijwel geheel zelfstandig alle werkzaamheden uit te voeren die je op je route tegenkomt.

Ben je enthousiast geworden om als Verpleegkundige aan het werk te gaan in Rotterdam e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?

Welkom! Schrijf jezelf veilig online in., Je hebt een diploma Verpleegkunde. Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.

Je bent communicatief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen. Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.

Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag. Je hebt affiniteit met GGZ en niet aangeboren hersenletsel (nah).

Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment. Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief. Afwisseling : werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

Innovatieve organisatie : je regelt alles met de app die wél werkt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier