Helpende niveau 2 ouderenzorg
Adhoc Zorgt
Nijmegen
4 dagen geleden

Helpende niveau 2 ouderenzorg

Nijmegen Parttime en Fulltime Helpende

Helpende niveau 2 ouderenzorg

Jij wilt graag werken als helpende in de ouderenzorg! De organisatie waar je gaat werken, vindt het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen.

Dat vind jij een mooie visie en je hebt gevoel voor het betrekken van bewoners bij de dagelijkse gang van zaken. Je gaat in een kleine setting werken waar flexibiliteit van belang is.

Je werkt wisselende diensten en stelt je, waar nodig, flexibel op om de warme zorg voor de bewoners te waarborgen. Daarnaast is zowel zelfstandig werken als in teamverband geen probleem voor jou.

Bovendien ben je gastvrij en ga je respectvol om met de bewoners en je collega’s.

Waar je gaat werken

Je gaat werken bij een organisatie in de buurt van Nijmegen. De organisatie biedt woonzorg aan ouderen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Zij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen en doen er alles aan om een leefomgeving te bieden waar de bewoners zich fijn bij voelen.

De organisatie verpleegt en verzorgd de bewoners op een kwalitatief hoogwaardige manier die past bij de leefstijl van de bewoner.

Wat je gaat doen

Als helpende in de ouderenzorg begeleid en ondersteun je bewoners bij ADL-taken. Daarnaast lever je een positieve bijdrage aan het leefklimaat van de bewoner.

Samen met je collega’s bezorg je de bewoners een fijne dag en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Als jij nog geen ADL-taken kunt verrichten, is het mogelijk om een cursus via de Adhoc Zorgt Academy te volgen. Na het volgen van deze cursus ben je bekwaam om ADL-taken te verrichten.

Lees meer over de Adhoc Zorgt Academy en de cursussen.

Nijmegen Parttime en Fulltime Helpende

Functie-eisen

 • Diploma Helpende niveau 2
 • Werkervaring in de zorg is een pré
 • Een rijbewijs en eigen vervoer is een handig,
 • maar niet noodzakelijk

  Wat bieden we

 • Marktconform salaris
 • Pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier