Projectmanager nieuwbouw
Arcade
Naaldwijk, NL
2 dagen geleden

Projectmanager nieuwbouw

Naaldwijk, 36 uur per week

Door het naderende pensioen van onze collega zijn wij op zoek naar een nieuwe projectmanager! Een veelzijdige functie in een betrokken team, waarbij je veel contact hebt met gemeenten, aannemers en architecten.

Een ontwikkelportefeuille met uitdagende projecten. Spreekt dat jou aan? Word projectmanager nieuwbouw bij Arcade in Naaldwijk.

Wat je doet

In de functie van projectmanager ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement vanaf de omgevingsaanvraag tot en met de ingebruikname, inclusief de nazorg van nieuwbouwprojecten.

In de ontwikkelfase ondersteun je de projectontwikkelaar met technische en praktische kennis. Je verzorgt aanbestedingen en opdrachtverstrekking bij meervoudige onderhandse aanbestedingen.

Tijdens de uitvoeringsfase zorg je als directievoerder voor budgetbewaking en dat de kwaliteitsborging in de bouw goed geregeld is.

Zodra projecten klaar zijn voor oplevering zorg je voor een goede overdracht naar de collega’s van de afdeling wonen en beheer.

Naast de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden is belangrijk dat je zelfstandig werkt en zorgt voor een optimale samenwerking met collega’s van de eigen, maar ook andere afdelingen, binnen onze organisatie.

Wat je krijgt

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring. Arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Woondiensten.

Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra’s zoals een opleidingsbudget.

En misschien nog wel belangrijker : een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

 • Minimaal hbo-niveau en een bouwkundige achtergrond.
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, oog voor de belangen van externe partijen en een resultaatgerichte en professionele instelling.
 • Inzicht in relevante wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de bouw.
 • Kennis van projectmanagement.
 • Affiniteit met technische ontwikkelingen.
 • Werken bij Arcade

  Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 10.

  300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag.

  Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel.

  En dat doen we op een typische Arcade-manier : vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

  Reageer direct

  Vul het sollicitatieformulier in via de sollicitatiebutton . Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een verklaring omtrent het gedrag (vog) te overleggen.

  Meer info

  Heb je nog vragen over onze functie? Bel gerust met Reinder Zuurmond (manager vastgoed) of Angela Hamersma (personeelsadviseur) via 0174 - 28 23 00.

  Of kijk op www.arcadewonen.nl / over-ons / wat-doen-wij / wie-wij-zijn voor meer informatie over onze organisatie.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier