Mechanical Engineer
Connect
Almere, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

In deze functie krijg jij te maken met hightech machines die worden gebruikt voor het produceren van computerchips! Refurbishment van deze machines is een groot onderdeel van de werkzaamheden.

In jouw rol zal je samen met enkele collega's één van deze machines opnieuw opbouwen naar de specificaties van de klant.

Het team bestaat uit elektrotechnische en werktuigbouwkundig onderlegde machinebouwers. De machines worden opgebouwd in de cleanroom, bij voorkeur heb je hier al ervaring mee.

De machines waaraan je werkt zijn aardig groot, echter werk je met onderdelen die erg gevoelig en klein zijn.De doorlooptijd van een machines is ongeveer 6 weken.

Jij bent betrokken bij het hele proces! Je komt in aanraking met zeer geavanceerde machines die allemaal verschillende componenten gebruiken.

Denk hierbij aan gas, water, elektra en veel computergestuurde onderdelen. Je werkt met minimale foutmarges en zult dus goed moeten weten wat je doet.

De meeste banen zijn vanwege de corona crisis "on hold gezet" tot nader te bepalen datum. Deze baan willen wij op zeer korte termijn invullen!Ben jij bekend met het bouwen van complexe machines?

Kan jij geconcentreerd en nauwkeurig te werk gaan? Dan is dit een hele leuke uitdaging! Dit hightech bedrijf is op zoek naar een ervaren machinebouwer! Voor deze functie is zelfstandig te werk gaan een belangrijke eis.

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de machines kan bouwen aan de hand van ingewikkelde schema's. De werklocatie ligt centraal in Almere en is goed te bereiken met het OV of de auto vanuit Hilversum, Lelystad, Utrecht of Amsterdam.

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder!Bij een uitdagende en zelfstandige job horen de volgende beloningen : Salarisindicatie tussen € 2400,- en € 3000,- bruto per maandCAO grootmetaal13 extra ATV dagenTechnisch uitdagende functieExtra bijscholing mogelijkProfielVoor deze functie zoeken wij een machinebouwer die de volgende competenties heeft : AccuraatZelfstandigSamenwerkenStressbestendigDaarnaast beschik je over : mbo werk en denk niveau (bij voorkeur niveau 3 of 4)Minimaal 3 jaar werkervaring in de machinebouwGoede mechanische kennisTot slot beheers je de volgende vaardigheden goed of uitstekend : Nederlandse en Engelse taalTechnische tekeningen lezenWerken volgens proceduresZie jij jezelf al werken in deze mooie organisatie?

Reageer dan snel via onderstaande button of mail naar

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier