Erkend Hypotheekadviseur / Hypothecair Planner
Flexibility
Hengelo, NL
4 dagen geleden

Voor onze gerenommeerde opdrachtgever binnen de Hypotheek- en kredietbemiddeling branche ben ik per direct op zoek naar een Erkend Hypotheekadviseur / Hypothecair Planner.

Onze opdrachtgever is één van de grotere NVM-kantoren in Twente met een uitstekende marktpositie.

Jaarlijks biedt het kantoor aan ruim 800 (potentiele) woningkopers een professioneel hypotheekadvies. Door hun expertise, onafhankelijke werkwijze en de korte lijnen naar de woningmakelaardij, ligt de klanttevredenheid bij hun op een uitzonderlijk hoog niveau.

Als Hypotheekadviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies en het zelfstandig verzorgen van de hypotheektransacties.

Verder onderhoudt je contacten met geldverstrekkers, verzekeraars en notarissen en ben je samen met je collega's aan het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Als Hypotheekadviseur hou je ook bezig met het initiëren, intern plannen en mede uitvoeren van lokale marktbewerkingen, waaronder het doorleiden van leads naar de makelaardij.

Daarnaast voer je de bijbehorende administratie uit en maak je rapportages op.

Wat vragen wij

 • SEH / EFA gecertificeerd, in bezit van de noodzakelijke Wft-diploma's;
 • HBO Werk- en denkniveau;
 • Klantgericht en gevoel voor dienstverlening;
 • Uitstekende commerciële vaardigheden;
 • Accurate en flexibele instelling en;
 • Teamworker met affiniteit voor de woningmakelaardij.
 • Wat bieden wij

  Een interessante fulltime baan met veel groeimogelijkheden. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een leuke werksfeer bij een grote NVM kantoor in Twente, waarbij je komt te werken in een enthousiast en deskundig team en de beschikking krijgt over interne-

  en externe opleidingsfaciliteiten. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een professionele organisatie.

  Cv's sturen naar : jan.kwintenberg flexibility.nl

  Voor meer info : 06-24675194

  Zien wij op basis van je CV voldoende raakvlakken, dan nemen wij telefonisch contact met je op (binnen 1 werkdag).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier