Verkoper / Vertegenwoordiger Specsavers - parttime
CPM
Tilburg, Noord-brabant, Nederland
5 dagen geleden

Ben jij enthousiast en vriendelijk en durf jij mensen aan te spreken? Wil jij zoveel mogelijk bonussen binnenhalen? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Werklocatie : bij jou in de regio Horen zij nog elke toon van die mooie muziek die ze zo waarderen?

Horen ze de vogeltjes nog fluiten in de lente? Zien ze nog de kleinste details, zoals blaadjes aan de bomen en herkennen ze nog alle gezichten van veraf?

Jouw functie als Ambassador Als Ambassadeur spreek je op een leuke en enthousiaste manier winkelend publiek aan. Via een origineel concept maak je hen bewust van het functioneren van hun ogen en oren en je hen gaat helpen om de eerste stap te zetten naar verbetering.

Vanaf januari 2019 bieden wij diverse promotie concepten aan, die de Specsavers winkels kunnen inboeken (op koopavonden, vrijdag en zondag, af en toe een zaterdag).

Je kunt jezelf opgeven voor diverse promotionele activiteiten zoals bijvoorbeeld de glazenwasser waarbij je de brillen van de mensen poetst.

Bij ieder concept staat meer traffic genereren centraal. Daarnaast kun je direct online afspraken inboeken. Jouw doel is mensen bewust te maken van hun gehoor en zicht en vooral te helpen om dit te verbeteren, zodat men weer volop van het leven kunnen genieten.

Geweldig toch? Wat gaan wij voor jou betekenen? Je gaat werken in jouw regio, waar je in de buurt van Specsavers winkel staat om zoveel mogelijk mensen aan te spreken.

Je werkt ongeveer 6 uur per dag, waarbij je 4 uur buiten staat, op koopavonden is dit vaak tussen 17 : 00 21 : 00 uur en overdag tussen 12 : 00 16 : 00 uur.

Het salaris bedraagt €12,50 per uur incl. vakantiegeld en vakantiedagen. Daarnaast verdien je bij de inschrijvingen een flinke bonus! Je staat buiten, daarom krijg je van ons een lekkere warme jas en een dikke trui, zodat je het lekker warm hebt! Ook krijg je een tablet, powerbank en datakaart om op locatie je werk te kunnen doen.

Voordat je aan de slag gaat vindt er in de tweede week van januari een training plaats, deze wordt geheel vergoed. Wie ben jij?

Omdat de doelgroep van Specsavers 35+ is, zijn wij ook op zoek naar Ambassadeurs die zich kunnen identificeren met deze leeftijdscategorie.

Daarnaast ben je op vrijdag en in het weekend beschikbaar en wil je meer te weten komen van de wereld van audiciens en opticiens.

 • Verder herken jij je in deze eigenschappen : Enthousiast en vriendelijk; Goed luisteren en spontaan; Doel- en resultaatgericht;
 • Lef en representatief; Volwassen en flexibel. Net zo enthousiast geworden als wij? Dan willen we graag met jou in gesprek komen! Solliciteer via de button, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier