Financieel Coach ING Amersfoort
Manpower
Amersfoort
6 dagen geleden

Hier ga je werken

De ING Huizen zijn dé plek waar wij klanten ontmoeten. Als Financieel Coach laat jij zien wat dit concreet betekent. Je toont ondernemerschap en durft initiatief te nemen.

Dit doe je door ontmoetingen met klanten op de ING Huizen te organiseren. Inspirerende themabijeenkomsten, een workshop mobiel bankieren, een geldles voor kinderen of een meet-up voor startende ondernemers.

Met het team plan je dit vooruit, en nodig je klanten uit voor deze events. En tijdens het event ben jij de gastheer of gastvrouw die zorgt voor die persoonlijke ontmoeting.

Hoe ben je succesvol

We nemen slimme mensen zoals jij aan vanwege je potentieel! Onze grootste verwachting is dat je nieuwsgierig bent, steeds blijft leren en vanuit je persoonlijke purpose je verantwoordelijkheid neemt.

In ruil daarvoor ondersteunen wij jou om je te ontwikkelen tot een nog betere versie van jezelf. Tenslotte zijn er veel ontwikkelmogelijk- en doorgroeimogelijkheden die zorgen voor een uitdagende loopbaan.

Dit ga je doen

In een digitale wereld kan menselijk contact het verschil maken. Wij geloven dat klanten het allerbeste geholpen worden door de kracht van mobiel bankieren te combineren met de kracht van persoonlijk en deskundig contact.

ING biedt de human touch binnen een digitale bank. Oprecht en met aandacht. Klanten kiezen voor hun dagelijkse bankzaken voor hetgemak van digitaal en mobiel bankieren.

Snel, simpel en veilig. Toch hebben zij soms behoefte aan persoonlijk contact. Dit als zij hulp nodig hebben, behoefte aan advies of een bevestiging zoeken.

Zij zijn op zoek naar begrip, sparren of een zetje in de rug. Ben jij het visitekaartje van ING? Wij zijn op zoek naar collega’s voor de ING.

De functie en werkomgeving

Als Financieel Coach ben jij het persoonlijke en relevante contact voor klanten in het ING Huis. Het visitekaartje van ING! Je bent dé coach voor klanten als het gaat om bankzaken.

Veel kan de klant zelf digitaal, maar jij helpt ze altijd naar meer. Je toont lef en durf om met elke klant in gesprek te gaan.

Je hebt een oprechte interesse in de ander. Stelt vragen en luistert. Zo maak jij razendsnel een persoonlijke connectie, een one minute friendship.

Het is jouw taak om snel, zelfstandig en nauwkeurig een inventarisatie te doen in het gesprek met de klant : een financiële scan van de persoonlijke situatie.

Je maakt handig gebruik van tooling en begeleidt de klant bij zijn of haar vraagstuk. Bijvoorbeeld het berekenen van een maximaal hypotheekbedrag samen met de klant, klanten te informeren over een beleggingsrekening, uit te leggen wat het effect is van aflossen op de hypotheek, het begeleiden van het verhogen van een hypotheek, of het helpen van een startende ondernemer met relevante diensten en producten.

Je weet met jouw deskundigheid klanten te inspireren.

Als Financieel Coach ben jij de eerste gesprekspartner voor klanten bij hun geldzaken. Het is jouw taak om snel, zelfstandig en nauwkeurig een inventarisatie te doen in het gesprek met de klant : een financiële scan van de persoonlijke situatie.

Je maakt handig gebruik van tooling en begeleidt de klant bij zijn of haar vraagstuk. Bijvoorbeeld het berekenen van een maximaal hypotheekbedrag samen met de klant, klanten te informeren over een beleggingsrekening, uit te leggen wat het effect is van aflossen op de hypotheek, het begeleiden van het verhogen van een hypotheek, of het helpen van een startende ondernemer met relevante diensten en producten.

Als Financieel Coach help jij klanten bij digitaal bankieren. Niet door de handeling over te nemen van de klant, maar door de klant te empoweren dit zelf te doen.

Do It Yourself Banking. Zo wordt de klant uiteindelijk digitaal zelfredzaam. En voor klanten die al digitaal bankieren, ben jij de ambassadeur om te vertellen wat er allemaal nog meer kan.

Nieuwe features in de App? Jij weet het. Nieuwe slimme functionaliteit? Jij weet hoe het werkt. Proactief laat je klanten deze nieuwe mogelijkheden zien, waardoor ze nog meer zaken zelf digitaal kunnen regelen.

Dit neem je mee

 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau
 • Je beschikt over de diploma’s WFT Basis, WFT Consumptief Krediet (Vermogen en Hypothecair Krediet zijn een pré). Heb je niet alle WFT’s of ben je al wel bezig met WFT basis?
 • Ook dan kan je solliciteren, we gaan graag in gesprek met jou!

 • Je bent communicatief sterk en kunt complexe onderwerpen begrijpelijk uitleggen
 • Je hebt lef en een commerciële drive
 • Ondernemendheid zit in je bloed en kan je activiteiten plannen en organiseren van goed kwalitatief niveau
 • Je hebt kennis van economische en financiële ontwikkelingen, en houdt dit proactief bij
 • In een snel veranderende omgeving heb jij de passie om continu te verbeteren
 • Je bent flexibel in werktijden, de ING huizen zijn namelijk ook op zaterdag geopend
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met klantcontact en klantbeleving vanuit een hospitality achtergrond, de retail of dienstverlening
 • Wat we bieden

  Spreekt deze functie van Financieel Coach bij ING je aan? Dan is het belangrijk om te weten waarvoor je het natuurlijk doet.

 • Een mooie uitdagende loopbaan bij één van de grootste banken van Nederland
 • Fulltime baan voor 36 uur per week
 • Een startsalaris van €18,99 per uur
 • Het kosteloos behalen van meerdere WFT’s waarmee je je kennis in de financiële wereld vergroot
 • Reiskostenvergoeding
 • Werken in een zelfsturend team waarbij je een eigen inbreng hebt
 • Persoonlijke groei en uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden
 • Een informele werkomgeving met innovatieve collega’s
 • Kans op een contract bij onze opdrachtgever ING
 • Flexibel werken zodat nieuwe ideeën sneller tot leven komen
 • Herken jij jezelf?

  Ben je enthousiast en herken jij jezelf hierin en wil je graag een afwisselende functie met face-to-face klantcontact en commerciële kansen in een ambitieuze werkomgeving?

  Solliciteer dan snel!

  Sollicitatieprocedure

  Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin Van Loon via werk manpower.nl of bel 088 282-8128.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier