Verpleegkundig specialist
Parnassia Groep
Zoetermeer
3 dagen geleden

Verpleegkundig specialist Parnassia Groep Zoetermeer zoekt voor één van de nieuwe teams een verpleegkundig specialist. Dit ga je doen Vanaf augustus gaan wij werken met HOME teams, een nieuw werkwijze waarmee wij hopen de lange wachtlijsten te verkorten.

In de HOME teams wordt specialistische GGZ geboden, waarbij er goed gekeken wordt wat een patiënt nodig heeft, binnen de context waarin hij / zij verkeert.

We bieden doelgerichte interventies met als uitgangspunt dat de patiënt binnen een jaar weer zelf verder kan. Op onze totaalvestiging in Zoetermeer hebben wij drie HOME teams met 10-15 medewerkers (SPV, verpleegkundig specialist, psycholoog, GZ psycholoog, klinisch psycholoog en psychiater).

In de rol van verpleegkundig specialist verricht je intakes en diagnostiek en geef je (groeps)behandelingen. In de HOME teams komen in principe alle stoornissen aan bod, wat voor jou als verpleegkundig specialist een interessante uitdaging kan bieden.

Onze vestiging ligt in het bruisende stadshart van Zoetermeer, goed bereikbaar met OV en prima parkeergelegenheid.

Dit ben jij Je bent een gedreven, BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ, die het een mooie uitdaging vindt om samen met zijn / haar collega's de nieuwe HOME teams vorm te gaan geven.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie verpleegkundig specialist voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier