Projectleider/Docent Elektro-opleidingen
ROC A12
Krimpen aan den IJssel, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Vacature

Projectleider / docent elektro-opleidingen & energietransitie

Het Technova College in Ede zoekt een Projectleider / docent elektro-opleidingen en energietransitie voor 0,5 FTE.

Technova College

Het Technova College is een hypermoderne MBO-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten en medewerkers leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen.

De functie

De bedoeling is dat je samen met het bedrijfsleven onderzoekt welke elektrotechnische werkzaamheden er nodig zijn bij het installeren en onderhouden van innovatieve technieken binnen de elektrobranche.

Deze inzichten zet je om naar concrete leerdoelen en lessen voor onze elektro-opleidingen.

Wat zoeken we?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met het MBO-onderwijs;
 • Je bent in het bezit van een 2de graads onderwijsbevoegdheid, didactische aantekening of je bent bereid om deze te halen;
 • Je hebt kennis op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, met name op het gebied van de energietransitie in de woningbouw en utiliteit;
 • Ervaring in het lesgeven of het ontwikkelen van lesmateriaal voor het MBO is een pre.
 • Wat bieden we?

  Wij bieden je een veelzijdige baan in het beroepsonderwijs waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. Je werkt in een uitdagende omgeving.

  Je krijgt ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en wordt hierbij goed gefaciliteerd. Een combinatie met een baan in het bedrijfsleven is mogelijk.

  Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met kans op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatie.

  Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats volgens de geldende cao-mbo in schaal LB.

  Interesse?

  Spreekt deze baan je aan? Dan komen we graag met je in contact.

  Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 mei 2020 naar de afdeling PSA (psa cog.nl) o.v.v. vacature Projectleider / docent elektro opleidingen.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. van Dijk. Per mail via a.vandijk technovacollege.nl of telefonisch via 06-20368592.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier