Software Engineer PLC besturingen (m/v fulltime) FMI Industrial Automation
FMI
Drachten, NL
2 uur geleden

FMI Industrial Automation ontwerpt en bouwt smart manufacturing oplossingen en kwalificatiesystemen die de kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid van productieprocessen verbeteren.

Samen met klanten werken we aan productie automatiseringsvraagstukken voor het verbeteren van productiviteit en optimaliseren van de concurrentiepositie.

We leveren onze machines aan productiebedrijven in binnen- en buitenland.

Functie-omschrijving :

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren, configureren, testen en in bedrijfstellen (op klantlocatie) van machinebesturingen (PLC systemen).

Je schrijft besturingsprogramma in een multidisciplinair team bestaande uit werktuigbouwers, elektrotechnici en collega software engineers.

Dit gebeurt met behulp van standaard ontwikkeltools voor de PLC (voornamelijk Siemens S7 geprogrammeerd in structured text)

Functie-eisen :

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Ervaring met PLC-systemen (bij voorkeur Siemens S7, Bachmann of Beckhoff TwinCAT 3)
 • Ervaring met / kennis van object georiënteerd programmeren is een pre
 • Kennis van programmeren in structured text
 • Naast bovenstaande inhoudelijke kennis en ervaring zoeken wij voor deze functie een kandidaat die goede communicatieve vaardigheden heeft, maar ook inhoudelijk "zijn mannetje" kan staan.

  Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband aan de hand van een specificatie software te schrijven, testen en inbedrijf te stellen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier