Operator diervoederindustrie
NasWerkt
Andel, Nederland
1 dag geleden

NasWerkt verzorgt de werving & selectie en de eerste gesprekken voor deze opdrachtgever. Het vervolg en de contracten verlopen allemaal direct via onze opdrachtgever.

Het productieproces is jouw kindje. Jij bent zijn bewaker en behoedt hem voor zijn fouten. Het is een belangrijke rol, want zonder jou kunnen we niet verder.

Jij bent een doordenker en weegt alle mogelijkheden tegen elkaar af. Op die manier bescherm jij je kindje nog beter, want zo probeer jij fouten te voorkomen en ervoor te zorgen dat het proces vlekkeloos verloopt.

Wat wij jou bieden

 • Salaris ligt tussen €2000 - €2750, dit is excl. ploegentoeslag (afhankelijk van je meegebrachte werkervaring)
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • Bij goed functioneren ontvang je een 13e maand
 • Een verantwoordelijke functie met voldoende doorgroei mogelijkheden
 • Deze functie is o.b.v. werving & selectie. Dit houdt in dat je direct een contract krijgt bij onze opdrachtgever.
 • Wat ga je doen?

  Als operator ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je maakt je ronde aan het begin van je dienst om te checken of dat alles op orde is.

  Je doet dit meerdere malen in een dienst en je rapporteert jouw bevindingen. Is er iets fout? Dan zorg jij dat het direct weer gemaakt wordt zodat het de productie zo min mogelijk beïnvloed.

  Deze preventieve controles helpen jou een verbeterrapport te schrijven. Je werkt oplossingsgericht en toont initiatief. Want jouw doel is om het proces optimaal te laten verlopen.

  Daarnaast houd jij je ook zelf bezig met het voorraadbeheer en steek jij zelf ook de handen uit de mouwen in de productie.

  Aan het eind van je dienst zorg jij dat alles tip top in orde is, zodat de volgende ploeg weer aan de gang kan.

  Het is een functie in een 3-ploegendienst. Wij willen dus graag dat jij ook bereid bent om in deze ploegen te werken.

  Wat wij vragen van jou

 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring is een pre, we nodigen ook schoolverlaters uit om te reageren!
 • Je bent in het bezit van VAPRO (of je vind het leuk om deze te behalen)
 • Nog even wat over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een verwerker in de diervoedergrondstoffen, die operationeel is in de Benelux. Zij maken van reststromen brood, chocolade, koek en chips nieuwe producten voor de diervoederindustrie.

  Zo krijgt ons afval een nieuwe en goede bestemming! Bij onze opdrachtgever heerst een prettige werksfeer en is er veel ruimte voor ontwikkeling!

  Ben of ken jij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren via de button!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier