R&D Engineer
TEQOIA
Rotterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In de functie van Engineer ben je werkzaam op de afdeling Engineering.Je gaat technische tekeningen maken in het programma Solid Works voor onze productie en R&D afdeling.

Naast deze engineeringwerkzaamheden voor nieuwe machines en projecten neem je ook een stuk projectbegeleiding op je ter voorbereiding voor de afdeling inkoop en werkvoorbereiding.

Je werkt nauw samen met diverse collega's van de afdeling engineering, inkoop, werkvoorbereiding en productie en rapporteert hiërarchisch aan de Hoofd Tekenkamer.

Je komt te werken in een omgeving met goede werkcondities en elke dag is anders .

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt bij voorkeur een HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Mechatronica afgerond en minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met het engineeren van technische 3D tekeningen binnen de machinebouw.

Waarbij binnen de voedingsmiddelen industrie voor ons een pre is. Daarnaast heb je hebt ruime kennis van SolidWorks, PDM, ERP systemen en ervaring met project begeleiding.

Je gaat werken in een team van leuke collega's , een innoverende omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Onze relatie is goed bereikbaar en op slechts enkele minuten rijden van grote uitvalswegen.

Waar ga je werken?

Voor een goede relatie, een internationaal georiënteerde machinebouwer, in de regio van Rotterdam zijn wij naar een R&D Engineer

Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie . Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , flexibele werktijden ;
 • Studiebudget en / of opleidingsbudget ;
 • Vaste onkostenregeling en / of reiskostenvergoeding ;
 • Veel vrije tijd / vakantiedagen;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Goede doorgroeimogelijkheden , ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier