Medewerker acceptant, Achmea
randstad
Leeuwarden
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Zonder jou zou niemand een (auto, woon of reis) verzekering kunnen afsluiten binnen Achmea. Wij zijn op zoek naar jou; zelfstandig, ambitieus en met HBO werk- en denkniveau.

Met als motto; hard werken en plezier hebben, zoekt het leuke team van de afdeling Acceptatie & Polisbeheer binnen Achmea een nieuwe aanwinst.

Ben jij die aanwinst? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

 • Startsalaris van € 16,34 bruto per uur
 • Gemiddeld 32-34 uur per week
 • Doorgroeimogelijkheden op verschillende afdelingen
 • Deels thuis, deels op het kantoor in Leeuwarden
 • Thuiswerkvergoeding van € 6,92 per week
 • wie ben jij

  Jij hebt een natuurlijke drive om steeds jezelf en het team te verbeteren op klantwaarde, medewerkerswaarde en financiële waarde.

  Je interesse ligt in de financiële dienstverlening, vooral op gebied van verzekeringen. Daarnaast heb je een proactieve, positieve en flexibele houding.

  Je werkt vanuit de gedachte ''in een keer goed''. Je hebt een groot lerend vermogen en zelfreflectie. Verder sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

 • HBO werk- en denkniveau of MBO4 diploma
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Gemotiveerd om WFT certificaten te behalen op kosten van Randstad
 • Communicatief sterk; zowel in geschrift als mondeling
 • wat ga je doen

  Als medewerker Acceptatie & Polisbeheer Schade Particulier ben je de poortwachter van de afdeling. Verreweg het grootste gedeelte van nieuwe aanvragen voor een schadeverzekering wordt geautomatiseerd beoordeeld.

  Hierbij kan uitval ontstaan, deze uitval behandel jij. Door een gedegen analyse van onder andere de polisvoorwaarden en de risico's maak jij een weloverwogen en goed te beargumenteren beslissing.

  Deze backoffice taken worden gecombineerd met uitdagende telefoongesprekken. Als 2e-lijns klantenservice medewerker sta je klanten te woord over relatief complexe vraagstukken.

  Daarnaast voer je ook uitgaande telefoongesprekken. De telefonische terugkoppeling is namelijk de laatste stap van het beoordelingsproces van een aanvraag voor een schadeverzekering.

 • Startdatum is 12 juni, mooi de tijd om je WFT te behalen
 • Inwerktraject fulltime voor 4 weken lang
 • Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag, 8 : 00 - 18 : 00 uur
 • waar ga je werken

  Jij komt te werken bij Achmea in Leeuwarden. Binnen Achmea staat klantbelang centraal. Jij komt te werken op de afdeling Acceptatie en Polisbeheer in een team met hardwerkende collega's.

  Er heerst een informele werksfeer, maar professionaliteit en servicegerichtheid staat hier centraal. Het motto van deze afdeling is dan ook hard werken en veel plezier hebben.

  sollicitatie

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer! Dan spreken wij elkaar binnenkort!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier