Senior Engineer Civiele Techniek
bouwhuysch
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch.

Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek.

Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton.

Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, én waar ga jij je mee bezig houden?

Het huidige team van engineers is gegroeid. De junior en medior engineers missen een klankbord. Vandaar dat we opzoek zijn naar een senior engineer.

Je bent verantwoordelijk voor een team van 10 engineers. Je werkt nauw samen met projectleiders en adviseurs van andere disciplines.

Je werkt aan diverse projecten in de regio. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen en watersystemen.

Opdrachtgevers van hun zijn gemeenten, aannemers, waterschappen, provincies en projectontwikkelaars.

Jouw skills

 • HTS civiele techniek of gelijkwaardig;
 • 5 jaar ervaring als engineer;
 • Kennis van RAW-bestekken en uav-gc contracten.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een advies- en ingenieursbureau dat praktische ondersteuning aanbiedt op het gebied van infra, milieu en natuur.

  Alle denkbare werkzaamheden op dit vlak kunnen worden uitgevoerd. De drive om de samenleving als geheel en de levens van mensen vooruit te helpen zit in hun DNA.

  Je werk aan toonaangevende, nationale en internationale projecten. Zij hebben een sterke focus op kennisontwikkeling om hun mensen de beste in hun vak te laten zijn en blijven.

  Deze multidisciplinaire werkwijze in combinatie met de schaalgrootte van het bureau vormt de basis voor een open en transparante communicatie.

  Geen lange lijnen of ruis tussen verschillende afdelingen, maar een geïntegreerde aanpak, samenspraak en een goede informatieoverdracht tussen de kennisgebieden.

  Onze opdrachtgever en haar medewerkers kent het werkgebied, spreken de taal en zijn als regionale dienstverlener vertrouwd met de opdrachtgevers.

  bouwhuysch is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  Benefits - Senior Engineer Civiele Techniek

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als senior engineer techniek.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €40.

  000,- en €60.000,- per jaar . Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier