AFSTUDEERSTAGE CORPORATE RISK
Stedin
Rotterdam
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. Dat is onze missie. Stedin zit als netbeheerder midden in de energietransitie.

Dat brengt verschillende risico’s met zich mee. Het is van belang om de risicobereidheid meetbaar te maken voor Stedin. Daarvoor zoeken wij een stagiair die onze risico’s meetbaar maakt en daarmee het riskteam versterkt .

Als stagiair help jij ons de theoretische concepten als Kritieke Risico Indicatoren (KRI) en Risicotolerantie op logische wijze toe te voegen in de bestaande processen en rapportages.

Vervolgens help jij ons de indicatoren bij onze strategische risico’s te bepalen zodat we beter meetbaar In control’ komen op onze strategische risico’s.

Jouw sterke punten

Worden we blij van Je hebt een sterk analytisch vermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een proactieve houding en kan je goed zelfstandig werken.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe afstudeerstagiair corporate risk maakt?

 • Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau in de richting van economie of bedrijfskunde.
 • Je bent op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 5 maanden vanaf 1 februari 2020 voor 32-40 uur per week.
 • Je hebt affiniteit met risicomanagement door bijvoorbeeld een minor.
 • Je hebt gevorderde kennis van Microsoft Office.
 • Een goed team

  Daar hoor je bij Vanaf dag één ben je onderdeel van het Riskteam. Je komt in een divers team van Risk professionals met voor het merendeel een economische dan wel audit achtergrond.

  Ons team is actief op zoek naar nieuwe inzichten om zo de toegevoegde waarde voor de business te verhogen. Het team heeft oog voor elkaars ontwikkelpunten en heeft dan ook een open feedback cultuur.

  Thuiswerken is nu de norm, maar dit weerhoudt ons er niet van om jou warm te verwelkomen. Via Microsoft teams ontmoet jij jouw collega’s op een virtuele manier.Mooie arbeidsvoorwaarden

  Die wil je hebben Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Een stagevergoeding van 475 euro (hbo) en 675 euro (wo) op basis van een fulltime beschikbaarheid.
 • Een reiskostenvergoeding indien je niet beschikt over een OV-studentenkaart.
 • Een laptop.
 • Goede begeleiding van echte vakmensen.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onder andere de virtuele workshops en borrels van Jong Stedin.
 • ArbeidsvoorwaardenNu reageren

  Laten zien wat je in huis hebt Zin in deze stage? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop solliciteren’.

  Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatie. Dit kan je via een brief doen, maar je kunt ook een video opnemen! Hoe dat werkt?

  Dat leggen we hier uit. Als we ook denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de vervolgstappen. Wij wensen je veel succes!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Solliciteren

  Esmee Beverloo

  Stel je vragen aan onze recruiter Esmée esmee.beverloo stedin.net 06 21 878 179

  Persoonlijke gegevens

  InitialenVoornaam TussenvoegselAchternaam Plaats E-mailadresTelefoonnummer

  Kies bestand...

  Bladeren(Max 5MB : doc, docx, pdf) Motivatiebrief

  Kies bestand...

  Bladeren(Max 5MB : doc, docx, pdf)

  Kies een methode om je video te versturen :

  webcam Neem op met

  mobiel of tablet Upload een video

  undefined afspelen opnieuwJe hebt maximaal 120 seconden per opname. Je kan de video zo vaak als je wilt opnieuw opnemen! Geen beeld?

  Accepteer de webcam toegang boven in je scherm.start opname

  annuleren

 • 0 : 45 / 1 : 00
 • Flipbase.recorder( recorderId : "3cf14876-83d0-4f48-9ee1-f92e8d5406f5",duration : 120,outputOptions : privacy : "public" ,output : "videoId",primaryColor : '#0794E5', / / green button background colorsecondaryColor : '#ffffff', / / ligt grayish text color of the buttonbackgroundColor : '#e5eaf0', / / dark blueish interface backgroundtextColor : '#4d4d4d', / / text colorshowFAQButton : false );
 • Hoe heb je deze vacature gevonden?Selecteer een keuzeBeurs of evenementFacebookInstagramLinkedInOnline advertentieOverige advertentie (o.

  a. krant, poster, bussticker)Vacaturesite (zoals Techniekwerkt, Indeed)Via iemand die bij Stedin werktVia-viaZoekmachine (Google e.

  a.)Gezocht op deze websiteJobalertMagnet.meOverig Online (Glassdoor, Twitter e.d.)Via mijn opleiding / studieverenigingVia mijn stage bij Stedin

 • Ik heb het privacy statement gelezen en ga ermee akkoord dat Stedin mijn persoonsgegevens vastlegt tot maximaal 12 maanden vanaf het moment van solliciteren.
 • Verzenden Niet de baan gevonden

  die je zocht? Maak een job alert aan en we houden je automatisch op de hoogte van passende vacatures.Houd mij op de hoogte

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier