Accountmanager Industrie & Automotive
Exclusiva
Amsterdam, Nederland
11 dagen geleden
source : Jobsonline

FunctietitelAccountmanager BU Industrie & Automotive. De functie Wij zoeken een gedreven commerciële rayon manager voor de business unit Industrie & Automotive.

Het werkgebied is Zuid / Oost Nederland. Het rayon is een bestaand gebied en deze relaties bevinden zich in Noord-Brabant en Limburg.

Als accountmanager en rayonmanager ben je proactief bezig met het bezoeken van nieuwe klanten en het verder uitbouwen van bestaande relaties in je werkgebied.

Je schakelt daarbij snel en hebt het vermogen probleemoplossend te denken. Met behulp van de expertise vanuit bijvoorbeeld de binnendienst, weet jij je te onderscheiden tot een succesvol vertegenwoordiger van Exclusiva.

Je kunt een deskundig advies geven en je draait je hand niet om voor het introduceren van nieuwe producten en geven van demonstraties.

Je werkt gestructureerd en planmatig en maakt een eigen dag- en weekplanning. Daarnaast stel je je offertes op en houd je je rapportage bij.

Je werkt graag samen met de interne organisatie, en rapporteert net als je collega’s buitendienst aan je salesmanager. Wat heb je in huis?

De functie van rayonmanager is uitdagend en vraagt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij zoeken dan ook een sales talent met discipline, een groot zelf startend vermogen, en een permanente drang om te scoren. Ook verwachten wij : -

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.-
 • Je hebt enkele jaren commerciële (buitendienst) ervaring in een Business to Business omgeving.-
 • Je hebt ervaring met het adviserend verkopen van producten.-
 • Je hebt affiniteit met de producten en de sector.-
 • Je bent woonachtig in het werkgebied.-
 • Je bent een gedreven, klantgericht persoon met doorzettingsvermogen, durf en bent communicatief vaardig. Wie zijn wij en wat bieden we je?
 • Exclusiva is al bijna 50 jaar een toonaangevende aanbieder van hygiëne- en reinigingsproducten en concepten voor de professionele markt.

  Dit doen we met een enthousiast team en een breed aanbod van zowel A-merken als eigenmerken. We werken vanuit twee vestigingen in Amsterdam en Zwolle, van waaruit we heel Nederland en de EU bedienen.

  We bieden je een uitdagende functie in een prettige, collegiale en familiaire werkomgeving binnen een gezonde en groeiende organisatie.

  Je krijgt veel vrijheid in ruil voor het nemen van verantwoordelijkheid. Je ontvangt een goed marktconform salaris, diverse individuele beloningen o.

  b.v. je prestaties. Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto, en de benodigde communicatiemiddelen.

  Ook wordt er voor opleidingen en trainingen op product- en sales niveau gezorgd. Voor vragen over deze functie bel je met 088 435 6666.

  Contactpersoon : dhr. A Guijt.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier