Koerier fiets
Coolblue
Utrecht, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Als jij voor fietsbenen zorgt, zorgen wij voor eenvast salaris, een snelle fiets, leuke collega’s en de mooistewerkplek : je eigen stad.

Plus- en minpunten + Je bezorgt met eenglimlach pakketjes bij klanten. + Je bent met jouw goede humeurecht een uithangbord voor Coolblue in de stad en richting onzeklanten.

 • Je rijdt als een heer door het verkeer op je blauwefiets, en waarborgt daarmee wel jouw veiligheid en die van jouwmede-weggebruikers.
 • Je zorgt er samen met al je collega's voorzorgen dat alle fietsen netjes geladen worden, zodat de juistepakketjes in goede staat bij de klant worden afgeleverd.
 • Iedereenis jaloers op je fiets. Omschrijving De dag begint met een kopkoffie tijdens de dagstart. Daar bespreek je met de andereFietskoeriers hoe jullie er vandaag voor gaan zorgen dat onzeklanten nog blijer worden.
 • Daarna verdelen jullie de routes. Zodraje de juiste pakketjes hebt ingeladen, vertrek je naar je eersteklant. Onderweg kom je scholieren tegen die graag met je op de fotowillen.

  Gelukkig fiets je ruim volgens schema en heb je de tijd omje glimlach vast te laten leggen. Daarna ga je door naar je eersteklant, om zijn smartphone te bezorgen.

  Ze biedt je een kop koffieaan, lekker! Je drinkt hem snel op en ondertussen vraag je aan deklant wat ze van de service van Coolblue vindt.

  Eenmaal terug in dewinkel bespreek je de feedback van de klanten met jeleidinggevende. Samen stellen jullie een plan op om morgen nog eenbeetje beter te bezorgen.

  Jouw specificaties Je hebt minimaalmbo-werk- en -denkniveau. Je hebt ervaring met en een passie voorfietsen. Of spinning.

  Je vindt het leuk om bij klanten op bezoek tegaan en bent klantvriendelijk. Je bent flexibel beschikbaar voor8-18 uur per week, ook in het weekend en eventueel 's avonds.

  Metervaring als fietskoerier heb jij een streepje voor. Standaardmeegeleverd Geld. Je krijgt een bruto salaris van € 9,92 per uur.

  Dat is € ,- per maand voor een 40-urige werkweek. De mooiste fietsvan Nederland, die je mag gebruiken om pakketjes te bezorgen.

  Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Korting op alle spullendie we verkopen. 29 vakantiedagen op basis van een 40-urigewerkweek.

  Als je belooft dat je terugkomt. Een ongekend goedewerksfeer, legendarische Coolblue-feesten en de leuksteteamactiviteiten zoals Mud Masters waar je samen met je pakketjeaan kunt deelnemen.

  Een baan bij één van de snelst groeiendebedrijven van de Benelux. Klanten die écht blij worden van jekomst. Review 'De dag gaat onwijs snel, omdat je lekker bezig bent.

  Lekker in de buitenlucht.' - Tim van Ekeren, Fietskoerier DenHaag

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier