Verpleegkundige Oncologie
Flevoziekenhuis Almere
Almere, Netherlands
2 dagen geleden

De afdeling :

Op de afdeling liggen oncologische en hematologische patiënten, opgenomen in verschillende stadia van diagnostiek en behandeling.

Op de kurenkamer worden patiënten behandeld die cytostatica in een dagbehandeling ontvangen. Wij streven er naar om samen met de patiënt een optimale gezondheidswinst en levenskwaliteit te realiseren, in alle fasen van het leven.

Als afdeling zijn we op dit moment aan het groeien, een uitbreiding wordt in het najaar 2019 gerealiseerd.

Om dit alles te kunnen waarmaken zijn wij op zoek naar jou.

De f unctie :

Als verpleegkundige Oncologie ben je de spil in het hele verpleegkundig behandelproces en onderhoud je contacten met alle betrokken disciplines.

Klinisch redeneren is een belangrijk onderdeel van je vak. Daarnaast is de interne verpleegkundige organisatie in ontwikkeling en vragen wij in dat proces van jou een bijdrage.

Feedback geven en krijgen is bij ons belangrijk, zo leren we van elkaar en zorgen we voor een meerwaarde. Je bent als verpleegkundige flexibel inzetbaar met name op de kurenkamers, de palliatieve, oncologische care unit en in de algemene patiëntenzorg.

Wat je bij ons vindt is een positieve sfeer in het ziekenhuis en de gezelligheid in het Oncologie team.

Het profiel : Wij vragen van jou :

Wij vragen van jou :

 • Bij voorkeur een HBO-V diploma en minimaal 1 jaar werkervaring met de hectiek rondom de patiëntenzorg. Maar reageer ook zeker als je beschikt over een mbo-v diploma;
 • Je hebt de specialisatie Oncologie;
 • Je vakkennis is actueel en je houdt je deskundigheid op peil;
 • Je bent bereid om alle diensten te draaien;
 • Je bent vaardig in schriftelijke en mondelinge communicatie naar patiënten en naar andere zorgprofessonials, waaronder medisch specialisten;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je bent resultaatgericht en hebt daarbij oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt wil en / of nodig heeft;
 • Je denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen.
 • Indien je niet beschikt over een HBO diploma zal een capaciteitentest worden afgenomen.

  Wij bieden :

  De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.

  490, op fulltime basis. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

  Belangstelling?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Hoorn, manager Zorg en Bedrijfsvoering, EVR bereikbaar op telefoonnummer 036-

  868 9687 met Ronald den Haak, teamleider, bereikbaar op telefoonnummer 036-8689222.

  Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

  Solliciteren?

  Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft :

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.
 • Wij zien je brief en CV graag voor 31 juli 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-108.

  Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

  Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij Het Flevoziekenhuis is hét ziekenhuis voor Almere en Flevoland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen.

  Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners.

  Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving.

  Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

  Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

  Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier