Verpleegkundige Oncologie
Flevoziekenhuis Almere
Almere, Netherlands
16 dagen geleden

De afdeling :

Op de afdeling liggen oncologische en hematologische patiënten, opgenomen in verschillende stadia van diagnostiek en behandeling.

Op de kurenkamer worden patiënten behandeld die cytostatica in een dagbehandeling ontvangen. Wij streven er naar om samen met de patiënt een optimale gezondheidswinst en levenskwaliteit te realiseren, in alle fasen van het leven.

Als afdeling zijn we op dit moment aan het groeien, een uitbreiding wordt in het najaar 2019 gerealiseerd.

Om dit alles te kunnen waarmaken zijn wij op zoek naar jou.

De functie :

Als verpleegkundige Oncologie ben je de spil in het hele verpleegkundig behandelproces en onderhoud je contacten met alle betrokken disciplines.

Klinisch redeneren is een belangrijk onderdeel van je vak. Daarnaast is de interne verpleegkundige organisatie in ontwikkeling en vragen wij in dat proces van jou een bijdrage.

Feedback geven en krijgen is bij ons belangrijk, zo leren we van elkaar en zorgen we voor een meerwaarde. Je bent als verpleegkundige flexibel inzetbaar met name op de kurenkamers, de palliatieve, oncologische care unit en in de algemene patiëntenzorg.

Wat je bij ons vindt is een positieve sfeer in het ziekenhuis en de gezelligheid in het Oncologie team.

Wij vragen :

 • Bij voorkeur een HBO-V diploma en minimaal 1 jaar werkervaring met de hectiek rondom de patiëntenzorg.
 • Je hebt de specialisatie Oncologie.
 • Je bent bereid om alle diensten te draaien
 • Je bent bereid om mee te denken en bij te dragen aan de ontwikkeling en uitvoering van de nieuwe verpleegkundige structuur.
 • Je hebt voldoende kennis en kunde om als gesprekspartner op te treden bij besluiten over interventies en therapie door behandelaars.
 • Je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van klinisch redeneren op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen.
 • Je hebt didactische vaardigheden om leerlingen op een inspirerende manier te begeleiden.
 • Indien je niet beschikt over een HBO diploma zal een capaciteitentest worden afgenomen.

  Wij bieden :

  De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.

  490, op fulltime basis. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

  Belangstelling?

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bianca Hoorn, Manager Zorg en Bedrijfsvoering, EVR bereikbaar op telefoonnummer 036-

  868 9687 of via de mail bhoorn flevoziekenhuis.nl, of met Ronald den Haak teamleider zorg afdeling interne / oncologie, bereikbaar op telefoonnummer

  036-8689222 of via de mail rhaak flevoziekenhuis.nl.

  Solliciteren?

  Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft :

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen.
 • Wij zien je brief en CV graag voor 23 mei 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2019-108 .

  Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

  Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier