Projectleider E
BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest
Rotterdam, Nederland
12 dagen geleden

Ben jij een projectleider die zich de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw elektrotechnische en / of installatietechnische expertise goed samen met andere disciplines?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De projectleider van BAM Bouw en Techniek Zuid-West kenmerkt zich door het een sterke projectbewaking en technische kennis van de E-

installaties, en ook begrip voor de W-installaties en bouwkunde. De uitdaging van deze functie is dat projecten moeten worden gestuurd op processen.

Deze processen zijn reeds vormgegeven, maar moeten verder ontwikkeld en geïmplementeerd worden. Je bent vanaf de ontwikkeling / prijsvorming betrokken bij een project en geeft jouw input voor de uitvoeringsfase.

Daarnaast inventariseer je van tevoren de behoefte, doorziet risico’s in de voorfase en maakt op basis hiervan een realistische planning (budget, tijd en kwaliteit).

Tijdens de voorfase tref je voorbereidingen zoals het opvragen van offertes, onderaannemers benaderen, etc. Jij draagt vanaf de gunning van een project de verantwoordelijkheid voor het totale project.

Middels het aansturen van het projectteam, bestaande uit een technicus / engineer, werkvoorbereider en een tekenaar, weet je de projecten succesvol af te ronden, met de focus op kwaliteit (techniek en proces).

Ook toets je de uit te voeren werkzaamheden ten opzichte van het contract, signaleer je afwijkingen en initieer je zo nodig meerwerken.

Uiteraard zie je tijdens de uitvoering toe op de veiligheid op de bouwplaats. Je weet de interne organisatie helder en correct te informeren over de voortgang.

Daarnaast onderhoud je goed contact met de opdrachtgever en ben je daardoor in staat om samen met de opdrachtgever binnen de kaders van het project te blijven.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een hbo-werk- en -denkniveau en je hebt een afgeronde opleiding Elektrotechniek, Installatietechniek (HIT) of Technische Bedrijfskunde (aangevuld met relevante werkervaring).
 • Je hebt ervaring opgedaan als projectleider binnen de installatiebranche.
 • Kennis van nieuwe contractvormen, als UAV-GC, D&C en DBFM is een pre.
 • Naast het aansturen van projecten ben je gedreven om verbeteringen in processen aan te brengen om zodoende projecten beter te laten renderen.
 • Je neemt graag initiatief, weet mensen te overtuigen en stelt hoge eisen aan het werk.

  Wat bieden wij?

  Je komt te werken in een organisatie waar mensen een drive hebben om te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren.

  Daarnaast bieden wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele, dynamische en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  Zo zijn wij ervan overtuigd dat professionele en gemotiveerde medewerkers de pijlers zijn voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

  Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Over ons

  Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers en hun gebouwen.

  Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek Zuid-West een totaalaanbod, van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving.

  Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit.

  Onze klant doet zaken met één BAM : integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk-

  en leefomgeving. We vertalen klantwensen naar een heldere instructie aan collega’s in het gehele proces. Als échte partner dus.

  Om integraal strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

  Voor de afdeling Realisatie zijn wij opzoek naar een nieuwe projectleider E.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier