Verkoopmedewerker
blokker
Apeldoorn, Mercatorplein -
2 dagen geleden

Ben jij energiek, flexibel inzetbaar en spontaan? Weet jij producten met een eerlijk verhaal en goed advies als warme broodjes over de toonbank te laten gaan en ben je gezellig en enthousiast?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe verkoopmedewerker van Blokker!

Blokker wil dat je je thuis voelt en enthousiast aan het werk gaat met jouw veelzijdige baan. Wat die baan inhoudt? Klanten verwelkomen en hen adviseren, maar ook zelf artikelen bestellen, de goederenontvangst controleren en de voorraad in het magazijn beheren.

Uiteraard zijn jij en je collega’s ook verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel. Die moet blinken, de juiste promotiematerialen tonen, en goed gevuld zijn!

Blokker biedt jou ...

Ga je aan de slag als Verkoopmedewerker? Dan ga je een mooie uitdaging aan! De baan van verkoopmedewerker is namelijk een veelzijdige.

Na je inwerkperiode krijg je veel verantwoordelijkheid om de winkel op orde te houden, én is er ruimte voor jouw ideeën.

De collega’s staan bekend als hecht en gezellig, dus je komt binnen een topteam! Ben je ambitieus? Dan is er de mogelijkheid om middels een interne opleiding door te groeien naar de functie van Bedrijfsleider.

Tot slot kun je rekenen op een marktconform salaris en leuke extra’s zoals een mooie personeelskorting.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier