Helpende - bij Mozaiek te Zuidlaren
Zorggroep Drenthe
Zuidlaren
5 dagen geleden

Branche :

Verpleging, verzorging en thuiszorgUren : Gemiddeld 24 uur per weekEinddatum sollicitatie : 17-10-2021Startdatum functie : z.

s.m.Salaris : Conform CAO VVTArbeidsovereenkomst : VVT

Functiebeschrijving

Zorggroep Drenthe is voor de PG-verpleeghuiszorg van Mozaiek te Zuidlaren op zoek naar :

Helpenden

Zijn wij op zoek naar jou?

Jij bent een gediplomeerd helpende. Jij kunt goed zelfstandig werken en wilt cliënten ondersteunen bij hun algemene dagelijkse verzorging.

Het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten vind je belangrijk. Past dit bij jou? Mozaiek in Zuidlaren verwelkomt jou graag binnen hun teams! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Waar draag jij aan bij?

Een moooie dag voor de cliënten! Vanuit dit uitgangspunt kijk jij wat jouw cliënt nodig heeft en waar hij / zij blij van wordt.

Als helpende bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan onze cliënten, je neemt deel overleg en onderhoudt contacten.

Dit heb je nodig

Het bieden van kwalitatief goede zorg begint wat ons betreft bij het inzetten van gediplomeerde, deskundige, betrokken en bevlogen medewerkers.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen (PG-cliënten) en hier, bij voorkeur, ervaring mee hebt.

Zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn is een van de kernwaarden passend bij deze functie. Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden.

Daarnaast is een reverentiecheck is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Zorggroep Drenthe is volop in ontwikkeling. Naast een moooie dag voor cliënten wil Zorgroep Drenthe dit ook voor haar professionals.

Vanuit de kernwaarden gastvrijheid, professionaliteit en positiviteit vinden er diverse scholingen en trainingen plaats die bijdragen aan jouw deskundigheid.

Heb jij de ambitie om door te groeien? Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling!

En verder :

 • Een dienstverband van 24 uur per week voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
 • Een salaris conform functiegroep 25 van de cao VVT op basis van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering);
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bepaalde arbeidsvoorwaarden (te denken aan salaris, vakantiegeld en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen een aantal middelen, waaronder een fiets of een ICT-product;
 • Uitruilregeling reiskosten.
 • Sollicitatie richten aan

  Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen? Bel gerust met Alie Bekkering (teamcoördinator intramurale zorg) op telefoonnummer 050-4093200.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier