Meewerkend Voorman Tuinbouw
Perflexxion
Delfgauw, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Meewerken maar ook tegelijkertijd de leiding hebben over een groep productiemedewerkers? Zelf heb je ervaring opgedaan in de productie, zodat je precies weet hoe de medewerkers te werk gaan.

Je hebt jezelf goed ontwikkelt en vind het nu tijd voor de volgende stap. Perfect, kom dan gezellig werken als Meewerkend Voorman in de Tuinbouw!

Wat je gaat doen

Door jou ervaring als productiemedewerker weet jij precies hoe je de medewerkers behandelt, begeleid en motiveert. Iedere dag starten jij en je team in de vroege ochtend om 07.

00 uur. Hier hebben jullie een korte bespreking over de gang van zaken, wat moet er gebeuren vandaag, hoe is gister verlopen en wat zijn de doelen die behaald moeten worden.

Vervolgens verdeel je iedereen onderling over diverse werkzaamheden, zodat je het overzicht goed kan bewaren en iedereen op dat moment een eigen verantwoordelijkheid heeft.

Na het verdelen van de werkzaamheden gaat iedereen aan de slag. Je komt te werken in grote kassen waar diverse bloemen en planten geoogst moeten worden.

Het bedrijf verzorgt de bloemen van top tot teen en laat dat aan jullie over na een inwerkperiode. Aan jou om dit in de gaten te houden samen met de teamleiders.

Je hebt veel contact met de kweekspecialist over bijzonderheden en afwijkingen die gesignaleerd worden door jou en / of door de productiemedewerkers.

Op het moment dat het druk is met orders en of andere werkzaamheden, spring je bij en help je mee met je team, zodat alles op tijd af komt en de bestellingen op tijd de deur uit kunnen.

Aan het einde van de dag maken jullie gezamenlijk de werkvloer schoon en kan iedereen naar huis.

Buiten deze werkzaamheden voer je gesprekken, observeer je het team, heb je contact met de teamleiders over het proces en denk je mee over nieuwe kansen.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf wat bijna haar 100 jaar viert. Gespecialiseerd in diverse bloemen en planten, het kweken van stekje tot volwassen plant.

De eigenaar van deze organisatie is erg betrokken bij zijn producten en houdt het proces nauwlettend in de gaten. Een veelzijdige kweker die alles doet voor de aller beste kwaliteit te behalen.

Op het moment dat alle bloemen en planten klaar zijn om uitgeleverd te worden, gaan ze nog door een bepaald systeem waar de bloemen en planten op de laatste details worden gecontroleerd.

Als Meewerkend Voorman zijn jouw werktijden in dit bedrijf van 07 : 00 tot 17 : 00.

Salarisomschrijving

€2.500-€3.000 per maand

Vaardigheden

 • Je bent gemotiveerd, wilt jezelf ontwikkelen en bent leergierig;
 • Ervaring in de tuinbouw is een vereiste;
 • Je bent erg betrokken bij het bedrijf en bent op zoek naar een baan voor een langere tijd!
 • Wat wij bieden

 • De mogelijkheid om door te groeien tot Assistent Bedrijfsleider;
 • Een salaris van €2500 tot €3000 bruto per maand;
 • Een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf zelf!
 • Kun jij niet wachten om het voortouw te nemen als Meewerkend Voorman in de kassen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier