Manager dienstverleningNoord-HollandPhiladelphia Werk & Begeleiding
Philadelphia
Noord-Holland
2 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een manager dienstverlening voor 32 uur per week. De manager dienstverlening zal werkzaam zijn in de regio Noord Holland, werkgebied Amsterdam.

De functie

Als manager dienstverlening coördineer je de operationele processen, geef je coachend leiding aan de teams (ca 20 FTE / 40 medewerkers) en borg je de kwaliteit, productiviteit en efficiency van de dienstverlening binnen jouw regio.

Met als doel het verhogen van het welzijn, de zelfredzaamheid en participatie van onze cliënten in de maatschappij. Jij draagt zorg voor en draagt bij aan de implementatie en uitvoering van nieuwe diensten en producten.

Tot je taken behoort ook het toezicht op en accorderen van de administratieve processen Je rapporteert aan de regiomanager Werk & Begeleiding van de regio Noord Holland.

Wij vragen

Jij hebt een HBO / werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een management-opleiding. Je hebt ervaring binnen het sociaal domein en met de aansturing van teams van zorg-

of begeleidingsprofessionals. Daarnaast heb je kennis van de WMO, de Participatiewet en andere relevante sociale en maatschappelijke wet -

en regelgeving. Jij beschikt over 5 - 7 jaar relevante werkervaring, waarvan meerdere jaren als leidinggevende van zelfstandig opererende professionals.

Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van jou, waardoor je in staat bent de werkzaamheden snel te kunnen overnemen.

Je bent (liefst) woonachtig in de regio en beschikt over een groot netwerk in dit werkgebied of bent in staat dit in korte tijd te kunnen opbouwen.

Jij vindt het leuk om in een grote regio werken en kan verbindingen maken tussen een ieder. Je kan goed over de grenzen van het eigen werkveld kijken.

Je bent dynamisch, gedreven en stimuleert teams om zelf organiserend te gaan werken. Je bent bouwer, een pionier en beschikt over een goede dosis humor en relativerend vermogen.

Je bent een ondernemer , ziet kansen, schakelt makkelijk tussen teams, organisaties en gemeentes. Je bent bekend in de regio.

Je bent stress besteding, kan tegen een stootje. Je bent praktisch ingesteld en heb een hands-on mentaliteit.

Dit krijg je van ons

Bij Stichting Philadelphia Zorg is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 60. Verder bieden we goede secundaire voorwaarden, zoals deelname aan het pensioenfonds PFZW, vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier