Pricing Analyst
Roompot
Goes, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen? Je komt te werken op de afdeling Revenue Management. De afdeling Revenue Management draagt de verantwoordelijkheid over de prijsstrategie en daaruit voortkomende verhuuromzetten van alle vakantieparken binnen de Roompot Group.

Van Friesland tot aan Limburg en van kampeerplaatsen tot aan luxueuze villa’s. Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het Revenue beleid van een cluster parken, gelegen in een bepaalde regio.

Je vertaalt boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Je doorziet trends en patronen in grote hoeveelheden aan boekingsdata.

 • In samenwerking met jouw directe collega’s draag je zorg voor de implementatie van de juiste prijsstrategie. Met als uiteindelijk doel;
 • het optimaliseren van de verhuuromzetten en bezettingsgraden op onze vakantieparken. Je maakt hierbij gebruik van een combinatie van forecasting methodieken en voegt daar marktkennis aan toe.

  Daarnaast deel je in projectvorm mee aan diverse commerciële onderwerpen en adviseer je vanuit je eigen expertise. Je begrijpt de dynamiek van vraag en aanbod en vertaalt deze naar kansen.

  Je bent kritisch op resultaat en hebt kennis van gedrag van klanten, concurrenten en trends. Adviseren gaat jouw net zo gemakkelijk af als analyseren en beslissingen neem je graag onderbouwd.

  Ben jij enthousiast of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met onze Recruiter Hugo Willemse door te bellen of appen naar 06-30579577.

 • Wat vragen wij van jou? Minimaal hbo diploma in commerciële of economische richting; minstens 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • je bent een echte teamplayer; probleemoplossend denkvermogen; sterk analytisch vermogen; je bent proactief en niet snel tevreden;
 • ervaring met complexe formules in Excel; je bent op zoek naar een fulltime baan. Wat krijg jij daarvoor terug? Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie.

  Hierin krijg je de mogelijkheid om je te ontplooien tot professional. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

  Roompot spirit Roompot Vakanties is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Op het moderne hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale sfeer.

  Door de comfortabele flexplekken is iedere dag ook écht anders. De lijnen binnen de snelgroeiende organisatie zijn kort en we waarderen het als je meedenkt, zodat de vakanties van onze gasten nóg leuker worden.

  Dat is hard werken, maar hier word je ook voor beloond. Er staat gratis vers fruit voor je klaar en in het werkcafé met dakterras zijn iedere dag betaalbare vers gemaakte, gezonde lunches verkrijgbaar.

  Daag tussendoor je collega’s uit tot een potje tafeltennis of tafelvoetbal. En na werktijd? Dan kan je fanatiek aan de slag in de gratis fitnessruimte óf op het looppad rond het pand.

  Bovendien vinden regelmatig toffe personeelsborrels plaats in het werkcafé! Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash- en bowlingbanen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier