Medewerker Customer Support - Veghel
Kuehne Nagel
Veghel, Noord-Brabant, NETHERLANDS
3 dagen geleden

Ben jij proactief? Vind jij het leuk om klanten tevreden te stellen en ben jij op zoek naar een uitdaging? Komt goed uit! Wij zoeken een Customer Support Medewerker voor ons Customer Support Team.

Je zult de spin zijn in het web op een van onze sites in Veghel met toonaangevende klanten met A-merken in de Food industrie (FMCG).

Je functie In deze rol ben je de spil tussen de klant en de verschillende logistieke afdelingen binnen de eigen organisatie.

Je zult veelvuldig contact hebben met de klant en als eerste aanspreekpunt fungeren. Je komt terecht in een klein maar super leuk en enthousiast team.

Ook zal af en toe naar de klant toe gaan om je nog beter in te kunnen leven in het speelveld van de klant en te zorgen voor een optimale werkrelatie.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je zorgt ervoor dat de administratie correct is. Jij weet als geen ander de klanten optimaal te bedienen en zorgt ervoor dat zij met hun vragen bij jou terecht kunnen.

Je verantwoordelijkheden Onder meer ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de orderstromen, afstemmen van verzendmethodes en leveringscondities op basis van de wensen van de klantJe behandelt diverse (ad hoc) vragen vanuit de operatie en klantJe genereert overzichten om operaties optimaal in beeld te brengen bijvoorbeeld door weeklijsten en analyses van goederenstromenJe signaleert mogelijke procesverbeteringen en denkt actief mee met de klant en operatie om tot goede oplossingen te komenJe neemt deel aan operationele vergaderingen met de klant

Jouw skills en ervaringen Je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functieJe hebt HBO werk- en denkniveauJe hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en

Voldoende beheersing Engelse taal in woord en geschriftJe bent service gericht en stressbestendigJe bent oplossingsgerichtJe bent 40 uur per week beschikbaar

Redenen om bij ons te komen werken Werken met plezier bij Kuehne + Nagel betekent voor iedere werknemer iets anders, daarom bieden wij een ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan.

Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Je hebt 24 vakantiedagen en 3,5 atv dagen en je hebt de mogelijkheid om dagen bij te kopen.

We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. We bieden een collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij CZ.

Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en jij zit aan het stuur van je eigen ontwikkeling via onze Kuehne + Nagel Academy.

Kuehne + Nagel is een goed bedrijf en zoekt betrouwbare medewerkers, daarom screenen wij onze medewerkers aan WLS en vragen wij een VOG.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier