Web Analytics Specialist
WASCO
Apeldoorn
6 dagen geleden

Wil je aan de slag in een divers en enthousiast e-commerce team van digitale aanpakkers? Als ervaren Web Analytics Specialist is jouw doel : datagedreven ondernemen.

Jij bent productowner, volgt de marktonwikkelingen, speelt met nieuwe mogelijkheden en overtuigt onze collega’s o.b.v. jouw dataonderzoek.

Jouw nieuwe job

Als Web Analytics Specialist ben je specialist op het gebied van online kanalen en word je blij van de nieuwste online ontwikkelingen.

Het is dan ook duidelijk dat men bij jou moet zijn om te weten hoe onze online kanalen er voor staan en wat het wel / niet bijdraagt aan onze business.

Als fundament van jouw expertise verricht je digitale data-analyses. Met behulp van digital analytics tools verkrijg je inzicht in het pallet aan digitale kanalen en de mogelijkheden en kansen op dat vlak voor Wasco.

Je vertaalt dit naar performance dashboards, kpi’s, verbetervoorstellen en implementatieplannen en presenteert dit enthousiast.

Naast jouw analyse en interne adviesdiensten verricht je experimenten (A / B testen), zet je SEA campagnes op en ben je regelmatig bezig met het beschrijven van requirements voor het optimaliseren van onze online kanalen.

Jij bent klaar voor de volgende stap. Een specialist op het gebied van webanalytics en dashboarding en je neemt 3 á 5 jaar relevante werkervaring mee.

Je bent commercieel gedreven en houdt niet van stil staan. Zeker in jouw vakgebied is stilstand achteruitgang en dat laat jij niet gebeuren! Je bent dus flexibel en verandert snel mee met jouw vakgebied en met onze dynamische organisatie.

Naast een duidelijke visie op jouw vak, neem je ook lef, een hoog energie niveau en een enthousiaste en positieve instelling mee.

Daarnaast vinden we het best logisch dat je analytisch sterk bent en voldoening haalt uit complexe analyses, testen en optimaliseren.

Ten slotte : geen kok kookt een lekkere maaltijd zonder kookgerei en dat geldt ook voor jou. Met een set aan kennis van analysetechnieken & -tools, zoals Google Analytics, Datastudio, Hotjar, Firebase en Google Tag Manager is jouw gereedschapskist voor dit vak gevuld.

Wij bieden een uitdagende functie binnen (naar eigen zeggen) het leukste team van Wasco! Een uitdagende baan door de combinatie van analytics met marketing en commercie.

Je gaat aan de slag in een informele werksfeer met betrokken collega’s. Iedere maand verzamelen we voor een gezellige vrijdagmiddagborrel en organiseren we samen leuke teamuitjes.

Bovendien heb je bij ons fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een concurrerend salaris, een riante verlofregeling, een winstdelingsregeling en de mogelijkheid je door te ontwikkelen in het WasCollege.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier