Terreinmedewerker
Abeos Uitzendbureau
Wilp, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Wij zoeken een terreinmedewerker die zorgt dat het bedrijfsterrein en de gebouwen in optimale staat zijn tegen zo laag mogelijke kosten.

Werkzaamheden : onderhoud infrastructuur, klein onderhoud gebouwen, ondersteunende facilitaire werkzaamheden voor de kantoren, stofbestrijding m.

b.v. trekker en waterwagen. Je bent aanspreekpunt voor meldingen van storingen en ongeregeldheden m.b.t. de terreinen. Ook zorg je voor ongedierstebestrijding, onderhoud van het rioolstelsel en coördineert de groenvoorziening.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een trekkerrijbewijs, VCA en BHV. Eventueel zijn de laatste 2 trainingen via de opdrachtgever te volgen.

Je hebt een VMBO opleiding richting techniek afgerond. Je woont in Wilp of daar vlakbij. Het is een pré als je kennis hebt over landbouw, civiele techniek, weg- en waterbouw of vergelijkbaar.

Ook ben je resultaatgericht en stressbestendig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk en internationaal opererend milieubedrijf. Al bijna 90 jaar zijn zij actief in het terugwinnen en hergebruiken van de energie en grondstoffen uit ons afval.

De firma is opgebouwd uit krachtige afvalverwerkende bedrijven tot de marktleider van nu in ons land.

Wat wij bieden

Een afwisselende baan binnen een mooi bedrijf en leuk team! Er zijn volop opleidingsmogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier